USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі депутати запропонують стратегічні цілі розвитку міста до 2030

19 Вересня 2018 13:29
Депутати Луцької міської ради матимуть змогу запропонувати стратегічні цілі розвитку Луцька до 2030 року – для цього розгляд проекту рішення про затвердження стратегічних цілей розвитку Луцька перенесли на жовтень.

Про це йшлося 19 вересня під час засідання комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Як розповів директор департаменту економічної політики Олександр Озінович, раніше було прийнято рішення, щоб департамент економічної політики підготував стратегічні цілі розвитку Луцька до 2030 року. Відтак, він зачитав три стратегічні цілі: про створення умов для розвитку економіки та інновацій розвиток інновацій, застосування місцевого потенціалу для розвитку інклюзивної інфраструктури сучасного міста та забезпечення координації дій у рамках децентралізації щодо міжнародної співпраці для укладання міжнародних відносин.

Однак депутат Тарас Шляхтич зауважив, що цілі виглядають непогано для держави, але в даному контексті він би їх звужував, адже потрібно вибрати вектор, куди має рухатися місто.

«Я б дійсно зняв це питання та доопрацював. Ці цілі почнуть реалізовуватися в 2019 році. На мою думку, цілі потрібно конкретизувати», - зазначив депутат.

Своєю чергою, член комісії Павло Данильчук запропонував доручити департаменту економічної політики взяти ці стратегічні цілі за основу та доповнити своїми пропозиціями, а також, щоб депутати могли подати свої стратегічні цілі.

Отож, голова комісії Борис Смаль сформулював пропозицію, яке передбачає рекомендацію секретаріату міської ради повідомити депутатів, що питання про стратегічні цілі було перенесене, аби вони могли подати пропозиції, які мають бути внесені у проект рішення. Зокрема, проект рішення знімуть з розгляду сесії у вересні та розглянуть це питання у жовтні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus