USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі «легіонерки» вибороли перемогу у команди з Черкас

24 Січня 2022 22:21
У шостому турі чемпіонату України з футзалу серед жінок «Легіон-Університет» виборов перемогу у команди «Дніпро» із Черкас.

Про це повідомляють на сторінці ЖФК «Легіон-Університет» у Фейсбуці.

Змагання відбулися у Луцьку, 21 січня. На цю гру лучанки вийшли новим експериментальним складом. На розіграші була 15-річна Анастасія Чернюк, а на вістрі атаки – досвідчена Анна Мякота, яка нещодавно повернулася в команду.

Першими забили суперниці на третій хвилині. Одразу через кілька секунд «біло-сині» зрівняли рахунок – Юлія Худякова замкнула простріл після розіграшу аута. Далі Анастасія Чернюк вдало зіграла на перехопленні та потужно пробила здалеку – 2:1. Забитим м’ячем на 12 хвилині відсвяткувала своє повернення Анна Мякота. Утім до перерви черкащанки таки зуміли відігратися. Перший тайм команди завершили нічиєю – 3:3.

У середині другого тайму розпочався бенефіс дальніх ударів від Чернюк. За хвилину Анастасія відзначилася двічі. Кожен гол – це сильний удар з-за меж штрафного майданчика. «Дніпро» відквитав один м’яч, проте «легіонерки» вкотре швидко забили у відповідь. Владислава Денисюк скинула «кулястого» на Юлію Сардачук, яка з кількох метрів «розстріляла» ворота. До речі, Юлія вперше вдягнула капітанську пов’язку.

На останній хвилині команда з Черкас додала інтриги поєдинку, забивши свій п’ятий м’яч. Проте луцькі дівчата зуміли втримати переможний рахунок. «Легіон-Університет» вдруге в сезоні тріумфує.

Отже, гра закінчилася з рахунком 6:5 на користь луцької команди «Легіон-Університет».

Голи: Юлія Худякова, Анастасія Чернюк 3, Анна Мякота, Юлія Сардачук.

«Грою команди задоволена. Можливо, нам десь не вистачило концентрації в кінці поєдинку», – сказала воротар «Легіон-Університет» Яна Ярмольська.

«Викладалася на всі сто відсотків. Десь не вистачало сили наприкінці, адже грала практично увесь матч без замін. Сьогодні вперше була в ролі розігруючої на чемпіонаті України. Для мене це не в новинку, бо грала на цій позиції в юнацькій команді клубу майже 5 років», – поділилася враженнями від гри футзалістка «Легіон-Університету» Анастасія Чернюк.

«Це було дуже важко, але і дуже важливо для нас. Матч був ніби за «шість очок», адже до гри відставали від Черкас у таблиці. Було багато боротьби, але це спортивні моменти. Без боротьби не здобувається результат», – додала капітан команди «Легіон-Університет» Юлія Сардачук.

Дмитро ГОЛОСКОКОВ, головний тренер «Легіон-Університет» зазначив: «Найголовніше, що команда сповна виконала настанову на гру. Рахунок нас задовольняє. Думаю, що в матчі-відповіді буде ще гарячіше. Грали оновленим стартовим складом. Першій четвірці ще трішки не вистачає зіграності, але це доопрацюємо».

Після гри «Легіон-Університет» знаходиться на четвертому місці турнірної таблиці, але має рівну кількість очок ще з двома колективами. Наступна гра лучанок через тиждень із «Новим Львовом» на виїзді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus