USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі перевізники не облаштовують вбиралень на кінцевих зупинках: потерпають водії

8 Грудня 2017 16:08
Беручи водіїв й на роботу, перевізники на луцьких маршрутах не надто переймаються їхніми умовами праці - на кінцевих зупинках маршрутів у Луцьку відсутні туалети. Особливо актуальною проблема є в районі КРЗ, куди з’їжджаються маршрутки ледь не зі всього міста.

Нагадаємо, водії вже не один рік вимагають, аби туалети облаштували. У 2016 році ТРК Аверс опублікувала відеосюжет, про те, як працюється водіям, куди вони ходять «до вітру» і хто повинен встановлювати вбиральні.

Під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 19 липня директор ТзОВ «Санрайз» ЛТД Юрій Девіцький зазначив, що місцеві підприємці в районі КРЗ організували міні-сервіс для водіїв: торгують кавою, чаєм, продають гарячі обіди. Проте, водіям немає де справити біологічні потреби.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини начальник Управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Анатолій Миронюк, питання облаштування вбиралень для водіїв маршруток мають вирішувати перевізники.

А поки що маршрутники, довізши пасажирів до кінцевої зупинки, змушені «ходити до вітру» на природі, наприклад, в парку на КРЗ. Фото опублікував лучанин Вадим Левчик у Фейсбуці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
aNAT Показати IP 8 Грудня 2017 17:06
Тобто перевызник без мiста може поставити туалет?????? а місто дає землю під туалети???? Де?
ого яша Показати IP 8 Грудня 2017 17:14
місто бере податок з иаршрутчиків. най робить туалети..
Лучанин Показати IP 8 Грудня 2017 22:07
Маршрутчики 10 та 11 маршруту вже всю кінцеву замочили на шота-руставелі)) зимою хоч не смердить.. А літом то цілі річки сечі течуть.. Владі пох.. бо то така влада..
лучанка Показати IP 9 Грудня 2017 20:39
Не скрізь є навіть кінцеві зупинки для пасажирів, хто ж про водіїв подумає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus