USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Луцькі пластуни відсвяткували День Першої Пластової Присяги

1 Травня 2018 16:31
Представники національної скаутської організації України Пласт – відсвяткували 106 років із дня заснування організації.

Святкові заходи у Луцьку розпочались на Замкової площі, звідки пластуни рушили вимаршем вулицею Лесі Українки до Театрального майдану, повідомляють організатори. Участь у святковій ході взяли навіть найменші представники організації – новаки.



Однією із невід`ємної складової пластових святкувань є пластовий церемоніал - відкриття, під час якого нагородили пластунів, за визначну діяльність на розвиток організації, урочисто перевели на нові ступені юнаків та юначок.

Яскравим моментом цього дня для луцьких скаутів став квест по історії скаутингу та Пласту, у якому команди завзято змагались за призові місця. А для тих, хто хотів більше дізнатися про організацію пластуни провели вуличний університет, на якому розповіли про те, що таке пласт і чому варто луцькій молоді доєднатися до організації.

Паралельно з цим відбувалася пластова ярмарка, а на кінець програми пластуни провели традиційні співи.

«Таке масштабне святкування у Луцьку відбулося вперше, цей гарний досвід, ми перейняли в інших пластових осередків, таким публічним святкуванням ми хочемо, нагадати лучанам що пластуни відкриті для спілкування і завжди раді новим членам організації», - додає координатор акції Олексій Мельник.

Захід відбувся за підтримки Департаменту сім'ї, молоді і спорту Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 1 Травня 2018 21:09
Хтось нормально використовує дітей...
Пластун до 123 Показати IP 2 Травня 2018 12:12
Та ні, ви неправі. Нас ніхто не викоритовує, все добровільно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus