USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Луцькі посадовці проведуть у темряві один робочий день

8 Жовтня 2018 15:19
У Луцьку вдруге відбудеться унікальний соціальний експеримент.

З нагоди міжнародного дня Білої Тростини 16 жовтня в рамках програми "Відчуйте життя в темряві" посадовці Луцькради проведуть робочий день у цілковитій темряві.

Про це пише на своїй сторінці у Фейсбук Віталій Ткачук.

"Шановні друзі! Із нагоди міжнародного дня Білої Тростини 16 жовтня в рамках програми "Відчуйте життя в темряві" в Луцьку вдруге відбудеться унікальний соціальний експеримент як для Луцька і Волині, так і для України загалом, адже радник міського голови Ігор Поліщук, перший заступник луцького міського голови Григорій Недопад, заступник міського голови Костянтин Петрочук, керівник управління транспорту і зв'язку Луцької міської ради Володимир Степанов увесь робочий день проведуть в темряві, аби перевірити Луцьк на доступність інфраструктури міста для незрячих людей, тим самим солідаризуючись із незрячими лучанами. Також високопосадовці матимуть змогу відзвітувати про зроблене від минулорічної акції.

Організаторами цього експеременту є Генерація Успішної Дії / Волинь.

Крім того участь в соціальному експеременті візьмуть правозахисниця з питань людей з інвалідністю, керівниця Fight For Right / Боротьба за права Julie Sachuk, вчителі тифлопедагоги Ангеліна Чаюк Anastasiya Kapitonenko", - йдеться у дописі.

Детальніша програма стане відома згодом.

Нагадаємо, минулого року Ігор Поліщук брав участь у подібному експерименті - у повній темряві, без можливості бути у комфортних щоденних умовах, не бачити навколишній світ він провів свій робочий день.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_2 Показати IP 8 Жовтня 2018 15:54
Ви б краще провели місяць за мінімальну зарплату

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus