USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі прикордонники затримали білоруску, яка проспала і опинилася в Україні

18 Лютого 2019 10:20
Прикордонники відділу «Тур» Луцького загону затримали громадянку Республіки Білорусь, яка порушила державний кордон кордону, інформує прес-служба Луцького прикордонного загону.

За словами самої порушниці, вона мала намір відвідати свою знайому, яка проживає в селі Малорита Республіки Білорусь.

Їдучи електропотягом «Кобрин–Сушитниця», жінка проспала станцію в населеному пункті «Малорита» і, зійшовши з потяга, вона вирішила повернутися до неї пішки.

Проте, втративши орієнтування на місцевості громадянка Білорусі пішла не в тому напрямку і в районі залізничної колії перетнула ДК з Респубілки Білорусь в Україну, де і була затримана прикордонним нарядом відділу «Тур».

За порушення законодавства України з прикордонних питань порушницю притягнули до адміністративної відповідальності за 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Реаліст Показати IP 18 Лютого 2019 13:21
Подвиг зробили. Бабу сонну затримали....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus