USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі школярі передали на «Байрактар» для ЗСУ виручені з продажу черешень 1200 грн

28 Червня 2022 06:21
Луцькі школярі, які, продаючи черешні, збирали гроші на «Байрактар», як і обіцяли, переказали половину виручки благодійному фонду Сергія Притули.

Про це розповіла Суспільному мама одного зі школярів Тетяна Гармата.

Чек з термінала про переказ коштів Сергій Заяць і Давид Щегельський сфотографували, щоб показати лучанам, які купували у них ягоди. Сам процес передачі грошей зняли на відео.

Загалом п’ятикласники переказали на купівлю «Байрактара» для української армії тисячу двісті гривень.

Нагадаємо, у Луцьку діти нарвали у садку дідуся ягід та продавали їх, щоб передати гроші Сергію Притулі, який організував загальноукраїнський збір на «Байрактар».

За неповні три доби українці назбирали 600 мільйонів гривень, яких вистачить на купівлю чотирьох «Байрактарів» для Збройних сил України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus