USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На благодійному книжковому ярмарку у Володимирі зібрали майже 10 тисяч для військових

19 Грудня 2022 22:44
17 грудня у колишньому РБК Володимирі пройшов останній книжковий ярмарок «Із янголом на плечі» для підтримки ЗСУ в цьому році. На потреби військових вдалося зібрати близько 10 тисяч грн.

Про це інформує БУГ.

Як розповіла волонтерка Ольга Жигунова, він відбувся попри тривогу та негоду. Вчергове вдалося гуртом реалізувати його.

Громадська організація «ВПО України Інтеграція» – організація внутрішньо-переміщених осіб – приєдналася до волонтерської роботи і подужали чимало аспектів у підготовці та проведенні заходу. Як і попередні рази, волонтери пропонували гостям різножанрову літературу, частували чаєм, кавою, печивом з побажаннями, випічкою. Яскраві шедеври майстринь ручних виробів створювали особливу атмосферу прийдешніх різдвяно-новорічних свят.

«Іноді вся організаційна робота відбувається на тонкій емоційній межі, коли плануються подібні речі, бо здається, що раптова тривога, війна щосекунди здмухнуть, зведуть нанівець усі старання нашого маленького «карткового будиночка», нашої рукавички», – ділиться Ольга.
Попри всі побоювання та перешкоди, на ярмарку вдалося зібрати 9 524 грн.

Отримані кошти будуть витрачені на закупівлю сіток і матеріалів для їхнього виготовлення. З них 800 грн надійно «законсервували» для відправлень посилок і передач військовим.

«Спасибі військовим, що прийшли до нас у вихідний (а може і не вихідний), потішили підтримкою, настроєм і небайдужістю. Щира вдячність працівникам і директору Центру надання культурних послуг за прихисток і турботу... Дякую кожному, хто потішив своєю присутністю і допомогою. Ви дивовижні!» – не стримує теплих слів волонтерка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus