USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі комуністи готують «замах» на Бандеру. ВІДЕО

20 Квітня 2011 16:57
Комуністи Луцька обурені рішенням міськради щодо заборони використання будь-якої радянської символіки в обласному центрі: міськраді вони погрожують судом, а націоналістам – розправою над каменем, на місці якого має постати пам’ятник Степанові Бандері.
Активіст луцької комсомольської організації Михайло Кононович розповів, що комуністично налаштовані громадські організації міста цього питання так не залишать.
Нагадаємо, 20 квітня депутати Луцькради проголосували за заборону використовувати радянську символіку та прапори на державних установах та комунальних підприємствах міста Луцька, а також використовувати радянські прапори і символіку під час масових заходів.
«Ми будемо звертатися до суду, однозначно опротестовуватимемо таке рішення міськради», – запевнив Кононович.
Але чекати суду луцькі комуністи не стали, а вирішили дійти до місця у Луцьку, де планують звести пам’ятник Бандері.
Активісти комсомольської організації обіцяли вчинити акт вандалізму над каменем, однак їх всю дорогу супроводжували працівники міліції.
Двоє правоохоронців одразу стали по обидва каменя, аби його ніхто не зачепив.
Тому комуністи обмежилися лише «урочистим» спаленням націоналістичного червоно-чорного прапора, вигукуючи слова на зразок «Бандера бандит!», «Нехай Бандера та Шухевич зараз так горять у пеклі, як цей прапор!».
Після цього комуністи й комсомольці розійшлися, проте пообіцяли, що найближчим часом «камінь Бандери» вже не буде таким, яким він є сьогодні.
«Сьогодні нам не вдалося доступитися до каменя. Бачите, там стоять міліціонери. Але я думаю, що через декілька днів, можливо, ви почуєте, що з ним все-таки щось трапилося», – зазначив один із активістів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 48
анонімус Показати IP 20 Квітня 2011 17:09
хоч хтось той камінь звідти забере
мвм до анонімус Показати IP 21 Квітня 2011 16:30
ага і сталіна поставить.Бандера Наш герой комуняків на гіляки
іван до анонімус Показати IP 1 Травня 2011 16:50
НА місці наміченому і освяченому постане величний памятник С. БАНДЕРІ.Як би не звіріло кодло ОРДИ януковича і комуністичне охвістя, патріоти увічнять своїх великих національних героїв і будуть їх подвиги примножувати.Смерть ворогам України орди януковича і зрадникам тушкам.
Тетянка Показати IP 20 Квітня 2011 17:10
той випадок, коли крім слова - ідіоти майже нічого не підходить
Роман до Тетянка Показати IP 21 Квітня 2011 07:39
тетянка а де ти була вчора?... Вчи історію своєї країни-"патріотка" необразована КОМСОМОЛЬЦ, Я ЗА!!!
Тетянка до Роман Показати IP 21 Квітня 2011 15:42
Романе, ви не повірите, але вчора я це все бачила на власні очі)))) Тому за власні слова і відчуття відповідаю
ЧуйНа Показати IP 20 Квітня 2011 17:10
Камінь спотикання для політиків-демагогів і молодят!
саша Показати IP 20 Квітня 2011 17:47
наволоч..........
rembo до саша Показати IP 20 Квітня 2011 18:36
згоден... бандера таки наволоч...
зет Показати IP 20 Квітня 2011 18:28
Правильно бейте бендеровцов и жгите ихни флаги. Эти собаки заслуживают еще больших надругательств!!!!!
ZZZ Показати IP 20 Квітня 2011 18:48
Не просто наволоч і ідіоти, а ще й не дорозвинуті і недолугі дебіли(до речі як і писака rembo) Хлопчики-провокатори які продаяться як дешеві дівчата, хто дільше заплатить за того і будуть рвати горло! Одним словом тупа біо-маса!
svoboda abo smerty до ZZZ Показати IP 23 Квітня 2011 19:14
тобі ще до Бандери як до неба рачки, ти його мізинчика, і навіть нігтика не вартий! "Бий комуняку і слухай чи дихає, а як дихає то ще бий бо йому це подобається"
Оглядач Показати IP 20 Квітня 2011 19:11
«Нехай Бандера та Шухевич зараз так горять у пеклі, як цей прапор!» Комсомольці (і комуністи) ж не вірять в існування пекла... :) :)
Лучано Показати IP 20 Квітня 2011 21:31
Міша - камні перевертати - це не твій формат. Давай організуємо бій один на один з Ігорем Гузем. Запросимо людей, їхніх, своїх, поставимо ставки. І це буде правильно і видовищно. Переможе сильніший. От тільки треба вирішити бій в що - шахи чи доміно?
.... Показати IP 20 Квітня 2011 22:08
Придурки...... І ті, хто кажуть щось погане про Бандеру, це просто бидло, яке не знає історії власної країни....
Л А Д О М И Р Показати IP 20 Квітня 2011 22:17
Хто може пояснити один парадокс? А саме: чому серед усіх історичних постатей і серед усіх часів України був "обраний" "хероєм" саме бандера??? Чому героєм не може являтись Ярослав Мудрий, Князь Володимир, Тарас Шевченко, Наливайко... перераховувати можна безліч... Адже в усі часи були вороги і були переломні моменти, відповідно в усі часи були люди які відігравали важливу роль в формуванні пріроритету і перспективи на майбутні покоління. Чому серед усіх вибрали цю крису??? Його в світі ніхто не визнає а тут купка "піонерів" гонится з ним як з яйцем і ніхто їм не "Указ". Потрібно щось з цим робити. Комуністів підтримую!
Anti-Mafia до Л А Д О М И Р Показати IP 20 Квітня 2011 22:53
Створений НКВД міф продовжує жити. Весь, різний за своїми поглядами та діями, національний рух 30-40-х років був зведений під один знаменник - Бандера і Бандерівці. Вдалий технологічний хід спецслужб СРСР і досі живе і явно не сприяє обєднанню колишньої радянської колонії в сильну державу-націю. Комплекс меншовартості вимагає сильного психологічного "даху" в особі лідера. Так як в нас час з цим вееееликі проблеми, тому прикриватись за "легендарними мертвяками", чи то Сталіним, чи то Леніним,чи то Бандерою, завжди простіше, чим доростати до рівня зрілої особистості і справжнього громадянина самому.
tatarynb до Л А Д О М И Р Показати IP 20 Квітня 2011 23:19
а даремно нікого підтримувати не треба герої вмирають, коли вмирає пам*ять про них тому моє відношення - "все одно" і я вважаю це правильним а раз щоразу це питання так ГОСТРО піднімається - значить комусь це вигідно так само як партія регіонів триає пів-України в залежності простим мовним питанням
Лучанин до Л А Д О М И Р Показати IP 21 Квітня 2011 00:45
Парадокс в іншому: він з своїми нелюдями вирізав пів Волині, а вони про це забули і кричать Бандера. І ніхто цього признати не хоче. Лише родичі-інваліди друг-другу тихенько розповідають з словами "тільки нікому не кажи"...
Роман до Лучанин Показати IP 21 Квітня 2011 10:04
Вчіть історію, шановний, але не ту, яку Табачник з росіянами писав...
Виборець Показати IP 20 Квітня 2011 22:43
Дебіли червонозаді !!! Більше нема слів...
Обурений Показати IP 20 Квітня 2011 23:13
Ви так натхненно "обсираєте" ім"я Бандери,називаєте його не вартим звання героя і т.д. і т.п. а що кожен особисто з вас зробив для України? Все,що в ваших силах,-це розводити дискусії про визнання чи не визнання Бандери Героєм України! Так знайте,щоб ви там не писали,націоналісти мають свою думку,яка не склалась не того,що так хтось сказав,а вона підтвердженна історичними фактами,спогадами очевидців. Ми ще доб"ємось свого! Слава Україні!
Мальчиш-Кибальчиш Показати IP 21 Квітня 2011 00:04
Такие веселые рускагаварящие мальчиши -плохиши. Далеко не Луцкие.
Коста Показати IP 21 Квітня 2011 01:07
Хотя-бы отрывок из истории: 14 июня 1934 года польская полиция арестовала Бандеру вместе с его товарищем, инженером Богданом Пидгайным («Быком»), вторым (вместе с Шухевичем) боевым референтом КЭ ОУН, когда они пытались пересечь чешско-польскую границу. На следующий день при входе в кафе, в Варшаве, выстрелом из револьвера был убит министр внутренних дел Польши Бронислав Перацкий. План нападения разработал Роман Шухевич, а общее руководство осуществлял Степан Бандера. В заключении Степан Бандера пробыл около 5 лет. Сидел в разных тюрьмах, в том числе в Брестской крепости. Бандера был освобожден после вторжения германского вермахта в Польшу в сентябре 1939 года. Судьба Шухевича: в 1943 годах проходил службу в вооруженных подразделениях Третьего рейха: являлся заместителем командира в спецподразделении «Нахтигаль» От себя - И вы все хотите сказать что "да, да... они - герои"????!!! Называть улицы ихними именами? Ставить им памятники? Не спорю у этих отчаяных личностей после голодомора в 1933 году выбора не было, как только грабить и убивать. А поскольку до войны они уже с поялками "посорились", то поддержка германии, которая вторглась в другое госсударство - очень пришлась кстати для того что-бы перейти на сильную сторону и советовать немцам - как лучше завоевать земли украинские/русские/словянские "мать вашу"! Извиняюсь. Живу в луцке уже 30 лет... жаль мне школоту!
Заратустра Показати IP 21 Квітня 2011 09:39
В который раз человек ступает в ту же реку,поставив идею выше жизни другого человека-все таки вера страшная сила и оружие
пацанчік с 33-го Показати IP 21 Квітня 2011 10:26
Ех, кононович, нарвешся ти колись. Сильно ти борзий. Моя тобі порада - носи завжди із собою сігарєти, бо якшо я попрошу закурить, а в тебе їх не буде...
Патріот Показати IP 21 Квітня 2011 11:06
Комуністи в Україну з кров'ю прийшли з кров'ю і підуть. Іншого, як я розумію, не дано.
Олександр Показати IP 21 Квітня 2011 12:40
А що комуністи на Волині робили в той час, чомусь ніхто не згадує!!!!
Роман Показати IP 21 Квітня 2011 13:32
Бидло червоне.
Борець Показати IP 21 Квітня 2011 16:15
Молоденькі, червоненькі яничари,яка ж вас мати породила? Побійтесь Бога, бо кара не загорами.
svoboda abo smerty до Борець Показати IP 23 Квітня 2011 19:17
їх породили ті хто в 30-х роках Україну морив голодом.
Полководец Суворов и Адмирал Ушаков Показати IP 21 Квітня 2011 17:36
Складывается впечатление,что коммунисты-это как некая нация.Откуда-то пришли...Да это и есть самые, присамые украинцы,патриотичней и не найти.Помешательства и предательства бывают разных мастей но суть все таже-30 серебряников иудиных.Сейчас они уже дерьмократические иуды-товарыщы из Мюнхенов,Вашингтонов,Лондонов и т.д.Банкиры всегда там,исполнители здесь...
Бий москаля за те - що приходить і каже "всюду родимую Русь узнаю" ту шановні вам не Расея, тут Західна Україна! і вам тут не місце!
mvm до Полководец Суворов и Адмирал Ушаков Показати IP 27 Квітня 2011 11:42
та вже щось поромекай українською.а збльовки...та яка різниця звідки вони з Мюнхенів чи Самар,чи Таганрога.4000 вязнів за день Гітлер слабак проти Сталіна.Ви маєте на увазі такий патріотизм
Боня Показати IP 21 Квітня 2011 20:29
Кононовичі вже ж ви пропіарилися, заспокойтеся. Палити прапор, який би він не був ви аж ніяк не мали права. Не грішіть перед таким великим святом!!!!!!!!!!!
Клим Савур Показати IP 22 Квітня 2011 22:23
Нечисть більшовицька - ваше місце в пеклі !!!
Helge Показати IP 22 Квітня 2011 22:30
то,что этот Кононович, мягко говоря, не вполне здоров на голову, не может скрыть тот прискорбный факт, что в преддверии Великого Праздника - Дня Победы над фашизмом и памяти наших Великих Предков, вороватое и недалеко ЧМО из Луцкой миськрады, принимает откровенно провокационные "решения". Понимаю, что большинство из голосовавших имеет вроТственников, которые либо работали на оккупантов, либо тихонько отсиделись "в хате с краю"... Хотелось бы увидеть хоть одного из голосовавших "хероев", которые попробуют вырвать красное знамя из рук ветерана 9 мая....)))
mvm до Helge Показати IP 27 Квітня 2011 11:35
вчіться української мови збльовки поважайте народ і землю з якої харчуєтесь яку виродки топчете
Helge до mvm Показати IP 27 Квітня 2011 23:08
ты учи итальянский, холоп - пригодиться, когда будешь драить там туалеты...
Лучанин до Helge Показати IP 2 Травня 2011 12:52
mvm розмовляє українською і відстоює українську позицію. Helge ж тупий не знає значання слова "хохол" але використовує його. Намагається виглядати розумнішим?
svoboda abo smerty Показати IP 23 Квітня 2011 19:18
Якби зараз Створили Армію УПА я б був у ній.
Мирон Показати IP 23 Квітня 2011 20:33
Вічна слава героям України,Степан Бандера відав своє життя за Українську державу.Геть кацапських комсомольців з Волині.!!
Показати IP 24 Квітня 2011 10:44
Символіка замість сала. Десь вже хтось це казало.
Soldier of fortune Показати IP 26 Квітня 2011 10:20
Бридке творево кремлівських тролів. Комуністи - людиноненависницька ідеологія, яку реанімує російський неоколоніалізм. Це соціальний спред для відволікання волинян від справді значних проблем області. А палке обговорення викликатимуть завжди: мовні питання, релігійні, національні і політика місцевого розливу. Геть комуністичну ідеологію у всіх її проявах!
лучанин Показати IP 26 Квітня 2011 17:36
Всі все добре розуміють звідки ростут ного цих подій, червоних прапорів на 9 травня, а хто не розуміє, то значить "розуміловка" чи дана з вроду, чи геть всохла. Маю одну мрію, щоби в кожного комсомольця-комуняки при згадці про Бога всох язик. Не хай згадють про зруйновані храми, вбитих священиків та інше... Не може наша земля їх носити
жежерук Показати IP 27 Квітня 2011 10:25
...добродії, та вже визнайте Гітлера своїм духовним вождем...Бандера обожнював Адіка Шікельгрубера. Служив йому і після 45 до них же, німчиків, побіг ховатися у Мюнхен. З чого б це? Тому що заслужив... Поряд з памятником Бандерці треба поставити памятник Фіреру, зробити алею з монументами Сталіну, Мао, Пол Поту, Каддафі - і бігати там з вирячиними очиськами та пропорцями - свобода перконань у нас таки є?
mvm до жежерук Показати IP 27 Квітня 2011 11:54
адік прийшов до влади законно Кірових не мочив.і 50 мільйонів українців не закатував.чим він кращий Сталіна.А Каддафі- мені не до снаги демократія яку навязують.Каддафі кльовий чувак.
старий Показати IP 27 Квітня 2011 13:22
ну-ну не мочив? А Рема кто завалив? Штрассера? а ніч "кришталевих ножів" хто влаштував? вивчайте історію, mvm...а нацитські концтабори - це теж були такі дитячі садочки? і мільйонів знищених теж не було? у тому числі і німців, і українців, інших...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus