USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Луцького «мінера» зловили аж в Одесі

21 Червня 2012 12:45
Чоловік, який повідомив про «замінування» приміщення Волинської обласної державної адміністрації та залізничного вокзалу Луцька, виявився мешканцем Херсона. Його затримали в Одесі та 20 червня перевезли до Луцька.
Про це 21 червня розповів начальник обласного управління МВС Богдан Щур.
Він нагадав, що 18 червня надійшло повідомлення про замінування облдержадміністрації та залізничного вокзалу міста Луцька. «Ви знаєте, що вибухових предметів не виявлено», - зауважив правоохоронець.
Тож міліція розпочала пошук «жартівника» і 20 червня затримала «громадянина К.», який мешкає в Херсоні.
«В цей час він находився в Одесі. Його доставили вчора в Луцьк. Він зізнався в двох телефонних дзвінках про замінування приміщень», - додав Щур.
Також він поінформував, що чоловік нині знаходиться в слідчому ізоляторі в Луцьку, а правоохоронці готують подання до суду про міру запобіжного заходу – арешт.
Насамкінець міліціонер повідомив, що на «жартівника» завели кримінал за частиною 2 статті 259 Кримінального кодексу України.
Довідково:
Частина 2 статті 259 Кримінального кодексу (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) гласить: «Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, якщо воно спричинило тяжкі наслідки або вчинене повторно, - карається позбавленням волі на строк від двох до семи років».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
antikommi Показати IP 21 Червня 2012 22:43
завжди цікаво - от яка мотивація в цих *жартівників*?
02 Показати IP 22 Червня 2012 15:55
Цей жартівник, був надзичайно непримітним на вокзалі: у червоних капцях, на голові жіночі колготи, аби ніхто нічого не запідозрив, білі рукавички, типова характеристика пересічних волинян. А знайшли його по дзвінку з управління колеги з Херсона, у базі даних значився "типовий терорист" - ось і повістли на хулігана справу....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus