USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

Луцькому забудовнику дозволили побудувати охоронне приміщення

27 Лютого 2020 08:58
Луцькому забудовнику дозволили побудувати охоронне приміщення на орендованій території.

Про це стало відомо під час пленарного засідання чергової 70-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 26 лютого. Щодо надання згоди на будівництво будівлі охорони на вулиці Ківерцівській від імені забудовника ТзОВ «Рембудуправління-Вишків-АТ» звернувся начальник управління містобудування та архітектури Веніамін Туз. Зі слів посадовця, орендар просить дозволу у обранців громади на будівництво приміщення на орендованій території, де знаходитиметься охорона.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що під час засідання комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства 20 лютого голова профільної комісії Андрій Козюра зазначив, що луцьким депутатам забудовник не надав інформації про наявне нерухоме майно у орендаря, крім того, що він планує звести. Тоді члени профільної комісії ухвалили рішення дати згоду забудовнику побудувати сторожову «будку», якщо виявиться, що у орендаря іншого майна немає.

Оскільки орендар надав обранцям громади всю необхідну інформацію, вони дозволили йому побудувати охоронний об’єкт на вулиці Ківерцівській у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Політрук Показати IP 27 Лютого 2020 11:24
Разрєшілі доложіть !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus