USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькрада допоможе підприємцям, які хочуть переїхати на Новий ринок

7 Лютого 2020 16:54
До міської влади в останні дні звертається чимало підприємців зі Старого ринку, які бажають добровільно переїхати на Новий ринок або в інше місце для здійснення торгівлі. Для того, аби систематизувати цей процес, їм рекомендують подати відповідні заяви в ЦНАП.

Про це радник міського голови Ігор Поліщук повідомив у фейсбуці.

«Для систематизації процесу добровільного переїзду та допомоги міської влади підприємцям в цьому, просимо підприємців, які бажають добровільно переїхати, подати через ЦНАП офіційну заяву на Луцьку міську раду до 18:00 10.02.2020 року із зазначенням реквізитів та контактних даних.

Після збору таких даних із підприємцями, що подали заяви буде організовано зустріч щодо координації добровільного переїзду та сприяння у цьому процесі міської влади», – йдеться у дописі.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, на території Нового ринку підприємці зі Старого ринку вже активно облаштовують робочі місця, укладають договори та переїздять на нові торговельні площі.

Однак не на камеру підприємці зізнаються: ті, хто переїжджає на Новий ринок, стають ворогом номер один для своїх колег. Щоправда, є й ті, хто не боїться ризикувати та відкриває свої контейнери на новому місці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанин Показати IP 7 Лютого 2020 17:34
Прямо черги вишикувались до міськради...Лучани вже побачили вашу бульдозерну "допомогу".
У до Лучанин Показати IP 8 Лютого 2020 13:42
Польщі потрібні робочі руки. Давіть тих базарників.
Автолюбитель Показати IP 7 Лютого 2020 17:43
Може ви ще й за них на роботу ходити будете!?може ще й лучанам скинутися грошима!?подуріли вже зі своїм старим-новим ринком,краще б доріжки посипали а то слизова така в місті ходити не можливо,ніби в місті більше проблем не має!
Аааа до Автолюбитель Показати IP 8 Лютого 2020 13:45
Будь неладний той Порошенко ...
Від Класика Показати IP 7 Лютого 2020 17:47
Неначе люди подуріли, німі на панщину ідуть і діточок своїх ведуть...і не в однім отім селі, а скрізь на славній Україні Людей у ярма запрягли пани лукаві...
Самі до Від Класика Показати IP 8 Лютого 2020 13:44
Самі себе й позапрягали. Так було завжди, 80% свинопаси, 20% козаки. Ну пропорція зараз чуть чуть інша.
ФОП ЛОХ Показати IP 7 Лютого 2020 19:08
Я теж підприємець, але не перекриваю дороги, не бойкотую, не шантажую. Може й мені вийти на вулицю, покидати палки у вікна чиновників і мені допоможете орендувати офіс, перевезти речі, купити техніку? Подаватиму нульову звітність і літатиму в Анталію. А давайте усі так будуть робити. Баригам можна ж.
Анонім Показати IP 7 Лютого 2020 19:39
Скільки коштує м.кв щоб встановити свій магазин?Напишіть,дуже цікаво.Не оренда,а встановити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus