USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Луцькспецкомунтрансу» придбають новий сміттєвоз

23 Жовтня 2017 16:01
У міському бюджеті на 2018 рік планують закласти кошти на придбання автомобіля-сміттєвоза для ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» з можливістю вивантажувати контейнери. Окрім того, в бюджеті передбачать кошти на придбання сміттєвих баків.

Про це йшлося під час виїзного засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва 23 жовтня.

Як розповів директора ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» Валерій Кузьмич, за останній час у Луцьку побільшало сміття, адже навколишні села також почали звозити його до міста.
«Проблема з вивозом сміття полягає у тому, що зараз всі змети та гілки, які збираються на прибудинкових територіях, кидають біля наших контейнерів. Окрім того, з навколишніх сіл також звозять сміття. Все це лягає на плечі підприємства, тому нам не завадив би ще один сміттєвоз», - зазначив Валерій Кузьмич.

Голова комісії Олександр Козлюк запропонував закласти у бюджеті кошти на придбання спецтранспорту для підприємства.
Члени комісії підтримали цю пропозицію. Та вирішила рекомендувати департаменту ЖКГ та профільному заступнику Григорію Недопаду при формуванні бюджету на 2018 рік закласти кошти на придбання сміттєвоза з можливістю вивантаження контейнерів, а також на придбання сміттєбакі.

«Керівник підприємства Валерій Кузьмич працює відмінно, тому потрібно його заохочувати. Ми запропонували відзначити його почесною грамотою міського голови. Міська влада завжди буде підтримувати комунальні підприємства, аби вони працювали на благо міста», - зауважив Олександр Козлюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus