USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Луцьксвітлу» затвердять програму на понад 10 мільйонів

26 Липня 2019 13:24
Комунальному підприємству «Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло» затвердять програму на 2019-2021 роки. Загальний обсяг фінансів, необхідних для реалізації програми, становить 10 мільйонів 500 тисяч гривень.

Про це йшлося 26 липня під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Так, метою програми є забезпечення стабільної роботи комунального підприємства відповідно до його функціонального призначення щодо надання мешканцям міста належних послуг з освітлення міста, оновлення матеріально-технічної бази підприємства.

З метою виконання зазначених задач виникає потреба в:

– оновленні матеріально-технічної бази підприємства;

– впровадженні програмного забезпечення, яке дозволить детально позначити розташування всіх комунікацій, ліхтарів, їхній стан, потужність;

– організації пункту керування та управління мережами зовнішнього освітлення шляхом поєднання АСКОЕ (автоматизована система комерційного обліку електроенергії) з системою, яка дозволить оператору пульта керування з робочого місця керувати окремим пунктом включення, отримувати інформацію про стан об’єктів управління вуличним освітленням, коригувати графік включення/виключення освітлення. Компоненти системи АСКОЕ дозволять вимірювати, збирати, накопичувати, оброблювати та відображати інформацію про обсяги і параметри потоків електричної енергії та значення споживаної потужності за періодами часу на окремій площадці вимірювання.

Для реалізації програми необхідно 10 мільйонів 500 тисяч гривень.

Комісія рекомендувала затвердити програму на засіданні сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus