USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

«Луцьксвітлу» затвердили програму модернізації за 10,5 млн на три роки

21 Серпня 2019 13:02
Комунальному підприємству «Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло» затвердили програму на 2019-2021 роки. Відповідно до неї планують оновити матеріально-технічну базу підприємства та організувати пункт керування та управління мережами зовнішнього освітлення.

Про це йшлося 31 липня під час засідання 60-ї сесії Луцької міської ради.

Так, метою програми є забезпечення стабільної роботи комунального підприємства відповідно до його функціонального призначення щодо надання мешканцям міста належних послуг з освітлення міста, оновлення матеріально-технічної бази підприємства.

З метою виконання зазначених задач виникає потреба в:

– оновленні матеріально-технічної бази підприємства;

– впровадженні програмного забезпечення, яке дозволить детально позначити розташування всіх комунікацій, ліхтарів, їхній стан, потужність;

– організації пункту керування та управління мережами зовнішнього освітлення шляхом поєднання АСКОЕ (автоматизована система комерційного обліку електроенергії) з системою, яка дозволить оператору пульта керування з робочого місця керувати окремим пунктом включення, отримувати інформацію про стан об’єктів управління вуличним освітленням, коригувати графік включення/виключення освітлення.

Компоненти системи АСКОЕ дозволять вимірювати, збирати, накопичувати, оброблювати та відображати інформацію про обсяги і параметри потоків електричної енергії та значення споживаної потужності за періодами часу на окремій площадці вимірювання.

Для реалізації програми необхідно 10 мільйонів 500 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus