USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Луцьктепло» завдяки енергопроекту USAID отримало новий екскаватор за понад 2 млн

29 Листопада 2022 18:08
За проєктом USAID ПЕБ Луцьк отримав новий екскаватор JCB 3CX Sitemaster вартістю понад 2,3 млн грн. Його вже передано в користування ДКП "Луцьктепло".

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Як наголошує Луцький міський голова Ігор Поліщук,незважаючи на непрості часи, місто продовжує оновлювати вантажну техніку.

"JCB – лідер з виробництва важкої техніки. Цей трактор нам подарували, він абсолютно новий. Буде використовуватись для землерийних робіт під час усунення поривів. Потужний та надійний, ним набагато швидше можна виконувати ті чи інші роботи. Є гарантія, що він доїде до місця пориву, не зламавшись у дорозі", – зауважує мер.

З його слів, старі трактори, які раніше були на підприємстві, часто виходили з ладу й не завжди могли доїхати до місця аварії.
"Від якості і справності нашої техніки залежить те, як швидко можна усувати різноманітні несправності – пориви, аварійні ситуації, – пояснює очільник Луцька. – Ті роботи, які були зроблені влітку, а також та кількість бригад, яка була підготовлена для усунення поривів, дозволили цьогоріч розпочати опалювальний сезон набагато менш болісно та проблемно, ніж це було минулоріч".
Читати ще: Ковельська громада отримала екскаватор-навантажувач вартістю понад 2 млн

Також ДКП "Луцьктепло" оновило автопарк. За кошти інвестиційної програми підприємства було придбано три автомобілі Volkswagen Crafter. Машини з невеликим пробігом та в хорошому технічному стані будуть використовуватись для того, щоб аварійні бригади могли оперативно виїхати з необхідним обладнанням на виклики, пов’язані із забезпеченням теплопостачання жителів Луцької громади. Crafter замінять старі радянські автомобілі ГАЗ, які потребують дуже багато витрат на паливо та перебувають не в найкращому технічному стані. Натомість у бусах витрата палива – це 10-12 літрів дизелю, що також сприятиме економії коштів.
Окрім того, підприємство придбало чотири нових зварювальних апарати вартістю 200 тисяч гривень кожен, щоб максимально швидко проводити зварювальні роботи на мережах. А для комфорту відвідувачів та працівників підприємства зробили капітальний ремонт центру обслуговування споживачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus