USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Луцькводоканал» просить гроші на розрахунок з боргами

20 Квітня 2017 12:04
Волинь – єдина область, де за три місяці закінчилися субсидії. Через це страждають місцеві комунальні підприємства. Адже з квітня їм уже не підписують протоколи використання субсидій.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації 20 квітня.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що «Луцькводоканал» заборгував «Волиньобленерго» за 3 місяці 8,5 мільйона гривень. Тому енергетики погрожували відключити електрику Омелянівському водозабору.

Як повідомив Олександр Козлюк, у депутатського корпусу проситимуть виділити 1,5 мільйона гривень підприємству на погашення боргів, щоб не було критичної ситуації.

Зі слів директора підприємства Івана Корчука, борг держави та населення за пільги й субсидії вже сягає 10 мільйонів, а ще 16 – борг за різницю в тарифах. Він повідомив, що Волинь – єдина область, де за три місяці використали всі субсидії.

Як повідомляло ІА Волинські Новини, Волинь – одна з областей, яким цього року найменше виділили коштів на ці потреби з держбюджету. Як зауважив Олександр Козлюк, голова ОДА не поспішає у Києві доводити, що потрібні додаткові кошти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Щось не так.... Показати IP 20 Квітня 2017 12:28
Борг 8,5 млн. + спожито у квітні 3 млн. = 11,5 млн. А просить 1,5 ??? А решту хто дає, Обленерго?
Анонім Показати IP 20 Квітня 2017 17:04
тільки після аудиторської перевірки депутатською комісією
корчук Показати IP 20 Квітня 2017 17:58
корчук злодій. Хай розкаже як невідомими київським фірмам за надання так званих консультативних послуг платить по 3 млн. Зараз знову скаже що треба підняти тарифи. Подивіться як він живе. Може його і його родичів пару хат та машин продати і погасити той борг. Люди скільки ми будемо терпіти як над нами ці злодюги відкрито знущаються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus