USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьких підприємців перевірятимуть без попереджень

24 Травня 2018 15:11
Проект рішення щодо перевірки луцьких підприємців інспекторами відділу праці розглянуть повторно, оскільки він включав в себе план перевірки підприємців, тож вони могли підготуватися до інспекції.

Про це йшлося 24 травня під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Як зазначив виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, на минулій позачерговій сесії Луцької міської ради було проголосоване рішення Про затвердження плану відвідування роботодавців міста Луцька інспекторами праці відділу інспектування управління з питань праці Луцької міської ради, однак зі слів Григорія Пустовіта план не повинен існувати у відкритому доступі, адже підприємець буде знати, коли до нього прийдуть з перевіркою.

«Для нас стоїть питання не зловити їх на порушені, а стоїть питання контролю за підприємцями, аби всі працівники були у них оформлені», - каже виконувач повноважень міського голови.

Тож, він заветував попереднє рішення, а на цій сесії проект рішення розглянуть повторно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ага Показати IP 24 Травня 2018 15:54
ага, якже стоїть у вас питання контролю захисту прав працівників, скажіть як є, що прийшла рознарядка походити і позлуплювати штрафи, і чим більше тим краще і зараз будуть ходити і доколупуватись до всякої х...ні, типу графік відпусток, попередження про відпустки, чому не пішов у відпустку і тому подбне г.но, пережитки совкого кодексу про працю. Ви дограєтесь, що всі все позакривають і позвалюють з цієї країни неляканих ідіотів.
Володимир Показати IP 24 Травня 2018 17:06
Ці *йцеголові вже себе мнять вище Закону. Планові перевірки тому і планові, що по складеному заздалегідь плану. в Україні діє презумпція невинного - підприємців треба поважати, а не ловити. Вони на відмінно від цих барижників корупціонерів щось привносять в країну і бюджет.
скептик Показати IP 24 Травня 2018 20:32
і шо, ви думаєте, інвестори сюди повалять гамузом ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus