USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Луцьких бездомних собак вбивають отруєним м’ясом?

5 Жовтня 2011 12:08
У районі залізничного вокзалу Луцька отруїли близько двох десятків безпритульних собак, хоча тварини були стерилізовані та неагресивні.
Про це повідомила 4 жовтня активістка Волинського товариства захисту тварин Тетяна Войтова.
Жінка розповіла, що днями на вулицях Арцеулова, Гулака-Артемовського та на проспекті Грушевського місцеві мешканці бачили гицелів, які розкидали біля смітників м'ясо.
«Це м'ясо було неприродного кольору. Таке аж коричневе. Саме таким труять собак. Така отрава є тільки у «Луцькспецкомунтрансу», – запевнила вона.
«Місцеві діти розказали, що бачили чоловіка, який дав собачці їсти, і їй відразу стало погано. Вона опустилась на задні лапки… Потім діти бачили, як той чоловік несе ту собачку у мішку в автобус», – розповіла Тетяна Войтова.
За її підрахунками, впродовж останніх днів у привокзальному районі Луцька знищили щонайменше 16 стерилізованих бездомних псів.
Голова Волинського товариства захисту тварин Дана Новарчук запевнила, що цю ситуацію будуть вивчати і шукати винних, адже, на її думку, вбивати стерилізованих собак працівники комунального підприємства «Луцькспецкомунтранс» не мали права.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 33
мешканець привокзального Показати IP 5 Жовтня 2011 12:48
НЕ АГРЕСИВНІ??????? нехай захисники твариин прогуляються по арцеулова і гулака. цікаво було б побачити,як вони швидко бігають від /неагресивних/ собак, а також нехай запитають у жителів про покусаних перехожих і наляканих дітей!!!
Лучанин Показати IP 5 Жовтня 2011 12:55
Побачу ноги поламаю уродам....заставлю те м"ясо самим з"їсти тварі
Луцький до Лучанин Показати IP 5 Жовтня 2011 13:31
В повній мірі з тобою згоден. Я б їм не ноги повикручував а тримав в зоопарку як хижих тварин!!!
Я Показати IP 5 Жовтня 2011 13:16
Я ТЕЖ БАЧИЛА ЯК ОТРУЄНЕ МЯСО РОЗКИДАВ ЧОЛОВІК У НАШОМУ ДВОРІ І СТЕРИЛІЗОВАНИХ СОБАЧОК, ЯКІ ЖИВУТЬ ПІД НАШИМ БУДИНКОЯ, ВРЯТУВАЛА САМОТУЖКИ. вІДВЕЗЛА ДО ВЕТИРИНАРКИ І ПРОКАПАЛА. НЕХАЙ НЕ БРЕШУТЬ КОМУНАЛЬНИК, ЩО ВОНИ ДО ЦЬОГО НЕ ПРИЧЕТНІ, БО ЧОЛОВІК У СВІТЛОМУ КОСТЮМІ РОЗКЛАДАВ "ГОСТИНЦІ" ПРЯМО НА МОЇХ ОЧАХ
Захисник людей до Я Показати IP 6 Жовтня 2011 09:05
Скоро ми закінчимо з кусаючою бродячою сворою і потихеньку будемо добиратися до вас, любителів собак.
Милосерд до Захисник людей Показати IP 15 Жовтня 2011 16:39
А. Солженицын - Любовь к животным мы теперь не ставим в людях ни в грош, а над привязанностью к кошкам даже непременно смеемся. Но разлюбив сперва животных – не неизбежно ли мы потом разлюбливаем и людей? - Есть высокое наслаждение в верности. Может быть – самое высокое. И даже пусть о твоей верности не знают. И даже пусть не ценят. - Что дороже всего в мире? Оказывается: сознавать, что ты не участвуешь в несправедливостях. Они сильней тебя, они были и будут, но пусть - не через тебя. - Когда мы теряем расположение людей, - нам становится втройне дорог тот, кто продолжает нас любить. Л. Н. Толстой - Если сказать, что птицы, лошади, собаки, обезьяны совсем чужие нам, то почему же не сказать, что и дикие, черные и желтые люди чужие нам? А если признать таких людей чужими, то с таким же правом могут черные и желтые люди признать чужими белых. Кто же ближний? На это есть только один ответ: не спрашивай, кто ближний, а делай всему живому то, что хочешь, чтобы тебе делали.
Аня Показати IP 5 Жовтня 2011 13:19
Як можна так знущатися з тварин? А люди теж бувають агресивні, їх що теж "м"яском" кормити?
я Показати IP 5 Жовтня 2011 14:12
на вулиці собаки навіть стерилізовані зграями не повинні бігати.Лучанин- візьми песика додому- гуманний ти наш.Бо я взяв і годую- але я проти собачих весіль на вулицях міста.
Є Показати IP 5 Жовтня 2011 14:15
Хтось почав діяти!!! МОЛОДЕЦЬ!!! Може спокійніше в рідному місті буде.
Ирка Показати IP 5 Жовтня 2011 14:22
Наконец, кого-то тоже достали твари, которые кидаются вечером- пройти невозможно. Дякую дуже тому,кто це зробив. Заберите своих стерилизованных собачек себе в хату и целуйтесь с ними.
Я з луцька Показати IP 5 Жовтня 2011 14:56
Нарешті, а то надоїло вже кулаки сжимати від страху проходячи біля зграї псів. Правильно роблять, давно пора.
привокзальний Показати IP 5 Жовтня 2011 15:22
думаю так: хай захисники тварин ловлять неагресивних псів і утримують їх у притулках на кошти власні або пожертвувані. по вулицях бродячі пси БІГАТИ НЕ ПОВИННІ. байдуже, стерилізовані вони чи ні. Самому іноді боязко іти мимо зграї з кількох здорових псів, не те що дитині. так що я за те, щоб псів не було. Погано, що трують? А чому тоді Войтова не пропонує рішення, куди прибрати вуличних собак? МОже в організований Волинським товариством захисту тварин притулок? Чи додому до когось з активістів? Знаю одну прихильницю собак, яка тратить власні кошти і утримує на квартирі 6-8 собак. Стерилізує, лікує за свої гроші, по ЗМІ не світиться. А в згаданому товаристві багато таких? Між покусаною людиною і отруєним псом я вибираю друге.
мешканюц привокзального Показати IP 5 Жовтня 2011 16:14
там м"ясця не лишилось? ви б повечеряли.
Лучанка Показати IP 5 Жовтня 2011 16:15
Пані Я ви що на 100 відсотків впевнені, що чоловік в світлому костюмі комунальник на ньому що написано професію, а може то був ваш чоловік, а ви прикидаєтесь невинною???
olesya Показати IP 5 Жовтня 2011 17:43
а щоб їм.. сволочі..
Бомба Показати IP 5 Жовтня 2011 19:31
Бродячі собаки велика проблема для Луцька і правильно робить той хто їх знищує. Але ще більша проблем для Луцька це захисники цих бродячих псів. Вас напевно ці собаки ніколи не кусали, бо якби хоч раз гризнули, то писали би інше. Якщо ви так любите цих псів , то заберіть їх собі і доглядайте за ними.
40 кв Показати IP 5 Жовтня 2011 22:45
А у нас взагалі не можна пройти біля 25 школи і ЖКП № 11. Три дні назад бачила собаче весілля з 9 собак. Міська рада тільки приймає дзвінки, але ми обиралиміського голову щоб він робив щось для людей. Очистіть місто від бродячиз собак, будь ласка.
Захисник людей до 40 кв Показати IP 6 Жовтня 2011 09:01
Вже дуже скоро ми будемо і у ВАС!!!
Йоко Показати IP 5 Жовтня 2011 23:57
Меня и кусали,и стаями нападали...и сама держу собаку, взятую из приюта..И ничего со мной не случилось, и как раньше защищала, так и буду защищать этих брошенок...Вашу бы негативную энергию хоть бы в одно полезное русло...
Бомба до Йоко Показати IP 6 Жовтня 2011 08:11
А чому тільки одну взяв ? візьми ще з десяток,зроби щось добре і для людей.
привокзальний Показати IP 6 Жовтня 2011 10:23
повністю підтримую Бомбу. Задовбали липові захисники. тільки й чути одне й те саме. Тільки одна написала, що взяла собаку додому. А решта? Усі члени товариства захисту повинні мати в себе вдома собаку. і не одного. А то стерилізують їх роками, а псів не меншає. Та й міська влада нічого не робить. Були чутки, що ставлять план вилову бродячих собак. Так ті, хто ловить, щенних сук відпускають, щоб наступного місяця був план. Так і борються з вітряками. А нам і далі ходити по вулицях з псами. Геть псів з наших вулиць!
серега до привокзальний Показати IP 6 Жовтня 2011 11:07
Правильно роблять, а то взагали нихто ничого ни робить, яка мерія такій стан з тваринами ...
серега Показати IP 6 Жовтня 2011 11:04
правильно !!!
Анна Показати IP 6 Жовтня 2011 14:31
Як ви не розумієте, що стерилізація - це єдиний вихід з даної ситуації. А те, що собак труять - до зменшення їх кількості приведе тимчасово. Чому в Європі вже давно зникла проблема з бродячими псами? А тому, що там вже давно стерилізували тварин. А у нас ще з радянських часів вбивають бродячих. І до чого це призвело? До того що ви всі зараз жалієтеся, що по вулицях бігають зграї собак. Невже ви не можете зачекати 2-3 роки, щоб ваші діти і внуки зростали без бродячих собак???
Просто Показати IP 7 Жовтня 2011 22:59
Задовбали ці захисники. Вже років з 5 тільки й просять -дайте гроші, дайте притулок. Де вже тільки тих притулків не було. А за ті кошти що вам виділяли вже можна було б всіх собак аж до Києва простерилізувати, менше по кишеням розпихайте.
інна Показати IP 9 Жовтня 2011 18:33
труіти собак не вихід з ситуаціі навіть вбивцям насильникам не забирають життя а тварин труім за те що вкусила просто так вас собака не вкусить без причини.треба боротись з бродячими але будь яке вбивство гріх.івам мусить бути соромно оскаржувати захисникыв тому що лыкування стерилізація і годування це кошти візміть собаку і тоді така думка у вас не буде
інна Показати IP 9 Жовтня 2011 18:41
коли на очах дітей вбивають тварин хто виросте з такоі дитини ....насильство по телебаченні компютері і в житті...деградуємо люди!
Олег Показати IP 12 Жовтня 2011 10:35
Читаю комменты "ненавистников собак" и диву даюсь:как можно писать о том,о чем не имеешь ни малейшего представления?! О каких "коштах що вам виділяли" идет речь? Стерелизация собак и их содержание -все за счет пожертвований и денег волонтеров.Волонтеры работают круглосуточно и их труд не оплачивается.Свет -за свои деньги,вода -за свои,питание -за свои,лекарства-за свои,транспорт -за свои,будки и вольеры -за свои.Выделили площадь для ренкламы и обещали проплатить изготовление плакатов.Плакаты -за всои деньги.А если учитывать что в данный момент на приюте около 160 собак,то посчитайте во сколько обходится их содержание и лечение.Власть на это все не выделила НИ КОПЕЙКИ денег!!! И тому,кто пишет "менше по кишеням розпихайте",мой совет -меньше верьте тому,что говорит власть.Мамсурова 9-предьте и увидите все своими глазами.
Милосерд до Олег Показати IP 16 Жовтня 2011 18:31
СПАСИБО!
Милосерд Показати IP 15 Жовтня 2011 16:41
Хозяин погладил рукою Лохматую рыжую спину: - Прощай, брат! Хоть жаль мне, не скрою, Но все же тебя я покину. Швырнул под скамейку ошейник И скрылся под гулким навесом, Где пестрый людской муравейник Вливался в вагоны экспресса. Собака не взвыла ни разу. И лишь за знакомой спиною Следили два карие глаза С почти человечьей тоскою. Старик у вокзального входа Сказал:- Что? Оставлен, бедняга? Эх, будь ты хорошей породы... А то ведь простая дворняга! Огонь над трубой заметался, Взревел паровоз что есть мочи, На месте, как бык, потоптался И ринулся в непогодь ночи. В вагонах, забыв передряги, Курили, смеялись, дремали... Тут, видно, о рыжей дворняге Не думали, не вспоминали. Не ведал хозяин, что где-то По шпалам, из сил выбиваясь, За красным мелькающим светом Собака бежит задыхаясь! Споткнувшись, кидается снова, В кровь лапы о камни разбиты, Что выпрыгнуть сердце готово Наружу из пасти раскрытой! Не ведал хозяин, что силы Вдруг разом оставили тело, И, стукнувшись лбом о перила, Собака под мост полетела... Труп волны снесли под коряги... Старик! Ты не знаешь природы: Ведь может быть тело дворняги, А сердце - чистейшей породы!
Милосерд Показати IP 15 Жовтня 2011 16:59
Ты улыбаешься хвостом, и с цепью дружишь, Ты охраняешь чей-то дом и чьи-то души. А что взамен? На спину - зной, да лёд под брюхо. Как горько плачет ангел твой над чутким ухом. Порой всю жизнь ты - часовой четырёхлапый, Никто за верность пред тобой не снимет шляпу. Тебя за старость гонят прочь, всё понимаешь. В последнюю уходишь ночь и всё прощаешь. Тебе приказывают ждать в привычных буднях, И оставляют умирать в бетонных джунглях. Но, беззаветно веря в ложь того Иуды, Не сомневаешься и ждёшь, и жаждешь чуда. За то, что вдруг бездомным стал, что стал не нужен, Ты каждый день глядишь в оскал блестящих ружей. Ты каждый день в петле хрипишь и пытки терпишь. И снова нас боготворишь, и вновь нам веришь. Тебя, как куклу, продают. Смирясь, не судишь. Тебя извечно предают, а ты - всё любишь...
Таня Показати IP 5 Лютого 2012 12:18
Спасибо,хоть кто-то немного помог,а то утром идёшь на работу,а под Проминем их штук десять,страшно и на остановке нету никого,а они кидаютса.Хотя опять порозводилось,а стерилизация и злобные клыки-это не одно и то-же,и эти неагресивные собаки кидаютса всей сворой не спрашивая разрешения у защитников животных.
Вася Показати IP 17 Березня 2012 19:00
хто знає як називається отрута якою тровлять собак ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus