USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцьким ОСББ відшкодують частини суми кредитів

21 Листопада 2018 10:23
Вісьмом ОСББ та одному ЖБК в обласному центрі Волині відшкодують частини суми кредитів відповідно до програми відшкодування частини суми кредитів ОСББ та ЖБК міста Луцька, залучених на впровадження в будинках енергоефективних заходів на 2018-2020 роки.

Про це йшлося 21 листопада під час засідання виконкому міської ради.

Як ідеться в пояснювальній записці до проекту рішення, відповідно до звернень об’єднань співвласників багатоквартирного «АРГО ЛУЦЬК», «ВОЛІ, 22», «МАГНОЛІЯ ЛУЦЬК», «ГОСТИННИЙ ДВІР 13А», «ВОЛІ 8 ЦЕНТР», «НАШ ДІМ 23А», «ВОЛОДИМИРСЬКА 111», «КОНОВАЛЬЦЯ 1Б» та житлово-будівельний кооператив «СВІТАНОК» відбулося засідання комісії з відбору учасників на відшкодування частини суми кредитів ОСББ та ЖБК на впровадження енергоефективних заходів. Комісія розглядала питання в межах програми відшкодування частини суми кредитів ОСББ та ЖБК міста Луцька, залучених на впровадження в будинках енергоефективних заходів на 2018-2020 роки.

Зазначається, що ОСББ виконують у своїх будинках енергоефективні заходи, виникає потреба у залученні кредитних коштів, що і зробили вказані вище ОСББ, уклавши кредитні договори з ПАТ АБ «УКРГАЗБАНК», ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» та ПАТ «ОЩАДБАНК» на проведення робіт по заміні вікон та дверей місць загального користування, влаштування індивідуальних теплових пунктів, утеплення фасаду житлового будинку.

Члени виконкому вирішили внести об’єднання співвласників багатоквартирних будинків до переліку позичальників на відшкодування частини суми кредитів, залучених на впровадження в будинках енергоефективних заходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus