USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцьким поліцейським виділили 160 тис. на нову техніку

28 Серпня 2019 15:44
На придбання бодікамер, відеокамер і ноутбуків новоствореному підрозділу Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області з міського бюджету виділять 160 тисяч гривень.

Про це йшлося 28 серпня під час засідання 61-ї сесії Луцької міської ради.

Новою технікою хочуть забезпечити сектор превентивних комунікацій, створений у Луцьку.

Як попередньо повідомляв керівник Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області Олег Кічук, передбачено, що бодікамерами мають забезпечити всіх поліцейських, які охоронятимуть громадський порядок, зокрема, під час проведення масових заходів, аби «в громадськості не виникало жодних питань».

Для того, аби закупівля техніки стала можливою, необхідно теж передбачити відповідні зміни у Програмі забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності на 2018–2020 роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Viking Показати IP 28 Серпня 2019 17:36
Планшети поліцейським - це правильно. Бо грати ігри на своїх мобільних не зовсім зручно. Я би ще їм всім купив окуляри, щоб вони нарешті почали бачити як модні і недешеві авто їздять на червоне світло світлофора, ну і т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus