USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Луцьким ринкам» надали ділянку на Кравчука

26 Вересня 2018 15:48
КП «Луцькі ринки» надали в постійне користування земельну ділянку на вулиці Кравчука, 31.

Таке рішення прийняли під час сесії Луцької міської ради 26 вересня.

Йдеться про ділянку для обслуговування торгових кіосків. Її загальна площа становить 0,0501 гектара.

«Це скандальний ряд фірми «Скорпіон-сервіс», що між «Ювантом» і облспоживспілкою. Ця земельна ділянка є вільною. Так нехай наше підприємство здійснює там торгівлю й отримує гроші», – зазначив депутат, голова земельної комісії Олександр Козлюк.

КП «Луцькі ринки», своєю чергою, зобов’язується зареєструвати право постійного користування на земельну ділянку в порядку, визначеному чинним законодавством, виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог Земельного кодексу, забезпечувати збереження та вільний доступ до мереж міських інженерних комунікацій, що проходять зазначеною територією, для проведення ремонтних та профілактичних робіт.

Депутати підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus