USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Луцькі ринки» розділять земельну ділянку, на якій розміщена «Варшавка»

25 Липня 2018 11:03
Міська рада надала дозвіл комунальному підприємству «Луцькі ринки» на поділ земельної ділянки, яка надана в постійне користування на вул. Карпенка-Карого, 1 для обслуговування ринку «Завокзальний», адже на ділянці є об’єкти нерухомого майна Волинської облспоживспілки, податки за яке платило комунальне підприємство.

Про це йшлося 25 липня під час засідання 44-ї сесії міської ради.

Так, на розгляд сесії був винесений проект рішення про надання КП «Луцькі ринки» згоди на поділ земельної ділянки, яка надана в постійне користування на вул. Карпенка-Карого, 1.

Депутат Олександр Козлюк розповів, що до міськради звернулося КП «Луцькі ринки» щодо поділу земельної ділянки на Карпенка-Карого, 1, адже комунальне підприємство сплачує податки за майно Волинської облспоживспілки, яке розміщене на території ділянки.

Як наголосив депутат Павло Данильчук, є рішення господарського суду про заборону передачі про відчуження території, на якій розміщений «Завокзальний» ринок. Він поцікавився, чи не буде рішення міськради суперечити ухвалі господарського суду.

Своєю чергою, депутат та радник міського голови Ігор Поліщук зауважив, що це рішення було винесене після того, як ділянка була передана, тому її поділ – це не є спосіб відчуження, адже всі дії щодо ділянки були винесені до того, як була ухвала суду.

Розглянувши клопотання комунального підприємства «Луцькі ринки» щодо надання згоди на поділ земельної ділянки, яка надана в постійне користування на вул. Карпенка-Карого, 1 та враховуючи правовстановлюючі документи на об’єкти нерухомого майна Волинської обласної спілки споживчих товариств на вул. Карпенка-Карого, 1, міська рада вирішила:

надати згоду комунальному підприємству «Луцькі ринки» на поділ земельної ділянки, яка надана в постійне користування на вул. Карпенка-Карого, 1, площею 3,5294 га;

погодити поділ земельної ділянки, яка надана в постійне користування, загальною площею 3,5294 га, а саме: земельна ділянка 1 – площею 2,8103 га, земельна ділянка 2 – площею 0,7191 га.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VETAL Показати IP 28 Липня 2018 20:00
Певно базарники не зрозуміли,що наступною постановою їх будуть демонтувати ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus