USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький театр кличе на кастинг «осіб чоловічої статі»

5 Квітня 2019 10:19
«ГаРмИдЕр» цього року з нагоди дня театру знову дарує можливість взяти участь у безоплатному 4-годинному тренінгу та ще й шанс взяти участь грі-читці разом із гармидерівцями.

6 квітня з 17:00 до 21:00 відбудеться тренінг із акторської майстерності, в якому зможуть взяти участь ЛИШЕ ОСОБИ ЧОЛОВІЧОЇ СТАТІ. І це, дорогі дівчатка, ніяка не дискримінація, а навпаки — прагнення до гендерної рівноваги у колективі театру.

Із відібраними на кастингу акторами, згідно з умовами експерименту, за тиждень ми підготуємо виставу «Човняр». І вже 14 квітня запросимо глядачів на прем'єру гри-читки.

Умови участі в тренінгу-кастингу:

• Стать: чоловіча

• Вік: від 18 років

• Заповнити заявку до 5 квітня https://goo.gl/a2TrJe

• Готовність долучитися до вистави-експерименту 14 квітня (з обов’язковими репетиціями 8-13 квітня після 18:30).

Усі учасники тренінгу-кастингу, кого захопить процес творення мають можливість долучитися до подальшої роботи театру. Деталі участі в тренінгу-кастингу будуть повідомлені у відповідь на заповнену заявку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus