USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«ГаРмИдЕр» запрошує на кастинг

8 Березня 2016 21:10
Спільно з акторами театру «ГаРмИдЕр», відбудеться кастинг, на якому відберуть 5 акторів для участі у грі–читці сучасної української актуальної п’єси «Не мона відержат» (Людмила Тимошенко).

Про це повідомляють на сайті театр–студії «ГаРмИдЕр».

Дійство відбудеться 13 березня. Також організатори заходу повідомляють, що учасники кастингу, які не пройдуть відбір, отримають:

– безплатний 4-годинний театральний тренінг

– можливість приєднатися до колективу «ГаРмИдЕра»

– море позитивних емоцій.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що театр-студія «Гармидер» показав у Луцьку виставу за мотивами драми Лесі Українки «На полі крові».

«Минулого року до дня театру ми затіяли авантюру із залученням до гри–читки за твором Віткація «Мати» вас, наші дорогі глядачі.

Сміливці, які прийшли тоді на кастинг, неабияк нас потішили своєю віддачею, а ми робили все, аби години, проведені на цьому відборі–тренінгові, стали і для вас, і для нас важливим досвідом.

Всього після двох репетицій ми вийшли на сцену у форматі «гармидерівці – Місько Барбара – переможці кастингу» і зіграли феєричну виставу», – повідомляють театрали.

«Отож, якщо експеримент вдався, то чому б не перетворити його на традицію?! І ми вирішили – 27 березня бути непередбачуваному театральному дійству!»

Умови участі в проекті:

–Вік 18+

–До 11 березня включно прислати заповнену анкету з темою «КАСТИНГ» на адресу [email protected] (завантажити анкету – https://db.tt/H1yfgQD5або за посиланням http://www.garmyder.org/wp-content/uploads/2016/03/anketa-garmyder.doc), де потрібно вказати:

Ім’я, прізвище, ваш вік, відповісти на запитання – навіщо вам цей кастинг та запитання організаторів, вказати контактний номер телефону

–13 березня (14:00-17:00) взяти участь у тренінгу–кастингу

–у разі проходження в наступний етап взяти участь у репетиціях гри-читки і виступити 27 березня на сцені театру «ГаРмИдЕр»

«Чекаємо на зустріч і яскраву співтворчість!» – додали театрали.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АС Показати IP 8 Березня 2016 22:17
Це баба чи мужик в ночьнушці? Оце талантіще сміливий вчинок...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus