USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Луцький терорист Максим Кривош оголосив голодування

31 Липня 2020 21:21
Луцький терорист Максим Кривош, який 21 липня захопив автобус «Краснилівка – Берестечко» у центрі Луцька і нині перебуває у слідчому ізоляторі, оголосив голодування.

Про це повідомляє ВолиньPost повідомив адвокат Кривоша Сергій Тиможинський.

За його словами, голодуванням, яке він оголосив учора, 30 липня, ув’язнений протестує проти умов утримання його у СІЗО, які вважає неналежними.

Зокрема, Сергій Тиможинський повідомив, що Максим Кривош вирішив голодувати через порушення його прав, зокрема – через невмотивоване, на його переконання, застосування кайданок. Адвокат запевняє, що перші три дні перебування у СІЗО спецзасобів не застосовували. Натомість тепер кайданки одягають щоразу, коли випускають із камери. Мовляв, тепер у слідчому ізоляторі Кривоша утримують вже як засудженого, а не як ув’язненого. Натомість поки немає рішення суду, яким би він був визнаний злочинцем.

Також захисник Кривоша каже, що його підзахисному не дають змінного одягу, хоча він був серед вилучених при затриманні речей. Тож Кривош, за словами адвоката, пере свої речі в умивальнику.

Натомість у пресслужбі прокуратури області повідомили, що прокурори систематично відвідують СІЗО – жодні скарги від ув’язненого на режим чи умови утримання не надходили.

Читати ще: «Ті заяви, які терорист робив під час суду, підлягають перевірці», – головний слідчий СБУ Волині

Нагадаємо, 21 липня Максим Кривош захопив у Луцьку рейсовий автобус приміського сполучення з пасажирами та утримував їх упродовж дня, висуваючи вимоги до Президента України та інших високопосадовців. У процесі перемовин він кинув у бік правоохоронців гранату, посягаючи таким чином на їхні життя. Після затримання у громадянина вилучено цілий арсенал зброї та вибухівки (автомат «АКС-74У», револьвер, ручні гранати наступальної дії «РГД-5»).

22 липня луцькому терористу повідомили про підозру за чотирма статтями. Його спільнику, якого затримали в Харкові, також вручили підозру.

Так, 44-річному раніше судимому Максиму Кривошу повідомили про підозру у вчиненні терористичного акту, захопленні та триманні осіб як заручників з погрозою знищення людей, посяганні на життя працівника правоохоронного органу у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків, а також у незаконному зберіганні вогнепальної зброї та вибухових речовин (ч. 1 ст. 258, ч. 2 ст. 147, ст. 348, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України).

Максим Кривош зазначив, що він здався сам, без жодного штурму: «Я готовий був померти позавчора».

Луцькому терористу обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без визначення розміру застави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анархист Показати IP 31 Липня 2020 22:00
Интересует только одно, об этом убл...дке, 12 или 15 дадут... всё остальное это шум не нужный.
Ігор до Анархист Показати IP 31 Липня 2020 23:55
За що?
Ігор до Анархист Показати IP 1 Серпня 2020 00:01
Ти той двірник який травив собак і получів за це по морді від "терориста")))?
Саша Показати IP 31 Липня 2020 22:08
і талони йому на писелене харчування
Лучанин Показати IP 31 Липня 2020 23:54
Всі як зомбі пишуть "луцький терорист" ...по правді він і не терорист,так шизік -романтик я б сказав .мені його жаль
Анонім до Лучанин Показати IP 1 Серпня 2020 12:27
Терорист він, жаліти його нічого
Шарій Показати IP 1 Серпня 2020 06:33
Йому корисно кілька кілограмів скинути.
Юра Рабон Показати IP 1 Серпня 2020 08:03
Який терорист, такий і адвокат. Хто в курсі плачуть зо сміху, частина друга клоунади.
Я Показати IP 1 Серпня 2020 22:28
За 5 років він стане депутатом!)
Дима Показати IP 2 Серпня 2020 18:29
Пусть сгинет, мразь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus