USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Скільки потрібно тренуватися, щоб досягнути результату, – луцький тренер

3 Лютого 2019 21:15
Для того, щоб досягнути бодай найменшого результату, потрібно тренуватися мінімум два рази на тиждень. А найперші результати з’являються через три місяці.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів луцький тренер Роман Зелінський.

Тренер каже, що для досягнення результатів потрібно тренуватися мінімум два рази на тиждень, три – це добре. Більше трьох разів тренуватися не варто, тому що людина не буде встигати відновлюватися і цим самим буде робити собі тільки гірше.
З його слів, в кожного результати проявляються індивідуально.

«В мене було дуже багато випадків, що за місяць люди скидали 10 кілограмів. Але не варто забувати про відсоткове співвідношення ваги спочатку тренувань та тої, яку скинув. В перший місяць «сходить вода», клієнти починають радіти, що все супер, але насправді так не є. Якщо людина через місяць припиняє тренуватись, то починає набирати ще більше, оскільки в організмі був надлишок калорій і починаєш набирати», - наголошує Роман Зелінський.

Він зазначає, що найперші результати, які людина побачить і захоче їх утримувати, навіть попри якісь грішки, з’являються через три місяці, а коли людина ходить три місяці, вона бачитиме свої результати та продовжуватиме вдосконалювати своє тіло, сприймаючи все це, як спосіб свого життя.

Вже завтра читайте повну версію інтерв’ю на електронних сторінках ІА Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus