USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Луцький забудовник ЛДБК: «Ми турбуємося про наших клієнтів»*

22 Квітня 2020 10:05
Життя складається з маленьких радощів: горнятка терпкої кави на просторій кухні, балкону з виглядом на зелений парк, з щасливого дитячого сміху у світлій кімнаті. І все це – неодмінні атрибути комфортного життя, яке пропонує ЛДБК. Адже за більш ніж 20 років роботи на будівельному ринку, цей забудовник має надійну репутацію, а головна цінність компанії – турбота про мешканців.

Прокидатися щасливим, з задоволенням і комфортом їхати на роботу, дихати чистим повітрям – це дрібнички, які важливі для кожного. Окрім цього у місті для багатьох важлива мобільність, комфорт, доступність. Все це і навіть більше є у ЖК «Caramel Residence», який зводить луцький забудовник.

Кожен під’їзд комплексу розпочинається з комфортної вхідної групи, де є кімната, щоб залишити дитячий візок чи велосипед. Приємні кольори і оригінальне оформлення під’їзду, велике дзеркало при вході, зручні поштові скриньки, безшумний надійний ліфт – такі приємні і важливі дрібнички.

Зовсім поруч – великий парк, де є освітлення, будуть прогулянкові доріжки, лавки, місця для вигулу собак. На території комплексу передбачені зони відпочинку, де можна посидіти і передихнути від гамірливого міста. В пішохідній доступності – дитсадки, школи, магазини, зупинки громадського транспорту. Недалеко – торгові, спортивні та розважальні комплекси.

Будинки в комплексі збудовані з червоної цегли, і через 10-20-30 років вони виглядатимуть так, як і зараз. Фасад утеплений 15-сантиметровим пінопластом, покритий якісними сумішами та фарбами. Тож мешканці взимку не замерзнуть, а влітку буде комфортно.

Клієнти отримують саме те, що їм показують на візуалізації. На стінах – високоякісна цементно-вапняна штукатурка, на підлозі – цементно-піщана стяжка, виконана з напівсухої цементно-піщаної суміші, готова під покриття. Висота стель – 2,7 метра, що дозволяє і почуватися комфортно, і вигадати оригінальні дизайнерські рішення. Встановлені вікна, броньовані двері, підведені та розведені комунікації: електрика, сантехніка, встановлені вимикачі та розетки, прокладені поліпропіленові труби. В кожній квартирі – двоконтурний котел Vaillant, є лічильники на газ, воду, електрику.

За більш детальною інформацією щодо квартир у комплексі звертайтесь у відділ продажу:

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus