USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцький замок збере шанувальників нічних кінопереглядів

4 Травня 2017 17:19
Вже завтра, 5 травня, о 21:00 на території Замку Любарта розпочнеться захід під назвою «Food Fest Cinema». Для глядачів підготували дві надзвичайно апетитні кінострічки: «Кухар на колесах» та «Шеф».

Незвичайний нічний кіноперегляд приурочений «Lutsk Food Fest: Морський уікенд», що пройде цими вихідними у Луцькому замку.

Особливістю заходу, крім забезпечення місцями для сидіння, розіграшів та порції якісного кіно, є й те, що глядачі зможуть екологічно підзарядити свої гаджети. Саме з цією метою на події будуть спеціально обладнані велосипеди.

Потрапити на кіноперегляд може кожен охочий. Організатори наголошують, що захід є безкоштовним, однак, щоб потрапити на територію замку, потрібно оплатити стандартну ціну за вхідний квиток в замок. Детальніше про захід можна дізнатися на сторінці фуд фесту або звернувшись до організаторів.

Організаторами заходу виступають проект «Lutsk Night Cinema» та ГО «Імаго».

Окрім того, генеральний партнер вечора «Premier City» підготував подарунки для найкмітливіших у вигляді сертифікатів на різні послуги розважальної зони ТРЦ «Port City».

Організатори закликають глядачів бути максимально свідомими, не приходити до замку напідпитку, не приносити із собою алкоголь, не палити та не смітити на замковій та прилеглій території. Адже насамперед замок є пам’яткою архітектури та важливим туристичним об’єктом. У випадку неприйнятної поведінки організатори мають право попросити глядача покинути місце проведення заходу.

Орієнтовне завершення кінопоказу припаде на першу годину ночі. Тож команда просить глядачів тепло одягатися, брати із собою пледи чи ковдри. Бо, на жаль, поки вечорами буває прохолодно.

Інформацію про будь-які можливі зміни у проведенні заходу шукайте на сторінках «Lutsk Night Cinema», «Імаго» або «Premier City».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus