USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Луцький завод – в зоні ризику, місцевим краще відселитись, – міський голова

18 Березня 2022 10:31
Луцький міський голова Ігор Поліщук у ранковому зверненні 18 березня зазначив, що у зв’язку з ударом на авіаремонтний завод, розташований біля Львова, є певний ризик для луцького заводу «Мотор».

«Поруч зі Львовом сьогодні обстріляли авіаремонтний завод. Усі знають, що в Луцьку є завод «Мотор». На жаль, він також перебуває в зоні ризику. Ми не знаємо: буде удар чи ні, коли він буде. Але сьогоднішні події поруч зі Львовом показують нам, що це може статися. Необхідно бути дуже обережними і подбати про свою безпеку завчасно», – сказав він.

Читати ще: Росіяни вдарили ракетами по авіаремонтному заводу у Львові. Оновлено

Лучани, які проживають біля заводу «Мотор», зокрема на вулицях Ківерцівській (від № 2а до № 30), Авіаторів, Ціолковського, Можайського, Кожедуба, Липовецькій, Озерецькій, Жуковського та Петрова, міський голова порадив за можливості переїхати до родичів, друзів чи знайомих.

«Тих, хто не може знайти альтернативу для свого проживання на найближчий час, не має родичів, друзів чи інших осіб, які готові прихистити, прошу записати номер телефону: 050 962 67 74. Це номер секретаря Луцької міської ради Юрія Безпятка, депутата від вашого округу.

Ви можете телефонувати після 12:00. Він консультуватиме і сприятиме вашому поселенню в інших місцях для того, щоб ви були в безпеці. Ми знайдемо альтернативні шляхи для вашого розміщення», – зазначив Ігор Поліщук.
Він закликав тих осіб, які не захочуть переїжджати і залишаться удома, бути максимально уважними та обережними і в разі спрацювання сирени про повітряну тривогу спускатися в укриття або заховатися між двома опорними стінами будинку.

Міський голова додав, що громадський транспорт курсує в кількості понад 90 одиниць, а всі комунальні установи працюють у штатному режимі. У місті триває прибирання після зими, а після відновлення роботи асфальтних заводів розпочнуться поточні ремонти доріг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Павлісюк Показати IP 18 Березня 2022 10:44
Я прийму людей до себе які живуть біля завода мотор тел.0509171647 звоніть на вайбер
Надія Показати IP 18 Березня 2022 19:51
Ну дякуємо, тепер чекати обстріли...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus