USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький замок перетворився в «Україну чудес»

7 Липня 2012 15:48
Зі зйомкою одного з випусків телешоу «Україна чудес» до Луцька завітали відомі ілюзіоністи брати Сафронови.

Справжнє магічне дійство розгорнулося під прицілами телекамер знімальної групи «Нового каналу» у стінах замку Любарта 7 липня.




Другий сезон телешоу «Україна чудес» почали знімати у Західній Україні. Зокрема, його ведучі Ілля, Сергій та Андрій Сафронови разом зі знімальною групою «Нового каналу» уже відвідали Мукачеве, Ужгород і Тернопіль.

Старший із братів, Ілля Сафронов, розповів, що номер, який запланували показати у Луцьку, небезпечний, але ефектний. Для нього братам знадобилися мотузка, стовп, та дві машини.

За словами ілюзіоніста, підйомний кран на висоті 4 метрів ланцюгом триматиме автомобіль вагою понад 2 тонни. Троє добровольців з натовпу глядачів повинні перев’язати братам руки та прив’язати їх до стовпа під автівкою. «Саме цей автомобіль буде скидатися на нас, і ми за 10 секунд повинні звільнитися від мотузок», ‒ розповів він.




З його слів, номер почали готувати ще місяць тому. «Продумували усі тонкощі та секрети, які все-таки є», ‒ додав старший із братів Сафронових.



Незважаючи на добрячу спеку, у Луцькому замку зібралося чимало глядачів. Усі були в захваті від побаченого і підтримували хлопців аплодисментами.



Окрім того, брати Сафронови охоче фотографувалися і давали фанатам автографи.






Довідково:

Другий сезон шоу включатиме в себе 15 програм (плюс фільм про фільм). У першому сезоні знімальна група «України чудес» і брати Сафронови їздили містами, розповідали легенди і показували чудеса ‒ ця головна складова шоу залишилася незмінною. У другому сезоні шоу зʼявиться студія з глядачами в Києві, з якої, власне, буде вестися ефір. А брати Сафронови, як і годиться чарівникам, будуть пречудовим чином з київської студії потрапляти в різні міста України. У студію до братів Сафронових буде приходитиме в гості відома людина, яка обовʼязково візьме участь в одному з трюків, показаних у студії. Поки зірка буде знаходитися біля Сафронових, ніхто не дасть гарантій, що відомий чоловік не злетить або, приміром, не вибухне. Тим більше ніхто не зможе дати гарантій, що в неї не будуть встромляти шаблі. Брати Сафронови весь вільний час між першим і другим сезоном шоу займалися тим, що придумували нові чудеса. Тому у другому сезоні ‒ все виключно нове. Деякі трюки не були показані в принципі, адже більша їх частина придумана спеціально для шоу «Україна чудес». Тому випробування і премʼєри будуть відбуватися прямо на знімальному майданчику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ха Показати IP 7 Липня 2012 22:26
какая знакомая личность на последнем фото ))) Он зимой такой толстый !!!
Саша Показати IP 8 Липня 2012 14:27
http://youtu.be/fz_b8SnMxlE
Наталія Показати IP 9 Липня 2012 18:57
Це було просто магекруто)) дякую за незабутню казку)
Ди Показати IP 10 Липня 2012 16:01
Это были самые яркие дни в моей жизни!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus