USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Делегація з Луцька взяла участь у VII Національному молитовному сніданку

31 Травня 2018 15:26
Делегація з Луцька у складі представників міської ради та місцевих церков долучилася до VII Національного молитовного сніданку в Києві.

Молитовний сніданок, присвячений 1030-річчю хрещення Київської Русі, пройшов в Українському домі у Києві 31 травня.

Загалом участь у заході взяли близько 700 гостей із 15 країн світу. Окрім керівництва держави та представників місцевої влади, до сніданку долучилися голови українських церков, члени Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій, дипломати, керівники дипломатичних місій, народні депутати, громадські діячі та науковці.

Участь у заході взяли, зокрема, секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, президент Петро Порошенко, прем’єр-міністр Володимир Гройсман і зірка Голлівуду Стівен Болдвін.

Делегацію з Луцька на VII Національному молитовному сніданку представляли виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови, депутат Ігор Поліщук, керівник молодіжного відділу євангельських християн-баптистів України, пастор Луцької біблійної церкви Роман Кравчук, пастор євангельської церкви «Фіміам» Павло Миронюк і пастор Луцької біблійної церкви Сергій Шараєвський.
Як зауважив Ігор Поліщук, на заході також був присутній волинянин, координатор молитовних сніданків у США Михайло Жовнір, який долучиться до І Молитовного сніданку на Волині, що відбудеться вже 1 червня в Луцьку.

Радник Луцького міського голови наголосив, що загалом такі заходи дуже важливі, адже вони об’єднують людей, які, незалежно від релігійних конфесій чи політичних вподобань, можуть помолитися разом за головні життєві цінності та дійти порозуміння.

«Завтра День захисту дітей, тому в Луцьку ми молитимемося, зокрема, за дітей із інвалідністю», – сказав Ігор Поліщук.

«Мета молитовного сніданку полягає в поєднанні бізнесу, політики, релігії задля проголошення спільних цінностей. Тобто ідея – в тому, щоби об’єднати різних людей у молитві за Україну, за дітей, за мир на сході держави», – наголосив Роман Кравчук і додав, що масштаб заходу, на якому представники різних сфер життя єднаються в молитві, дійсно вражає.

Він також додав, що молитовний сніданок у Києві проходив із благодійною місією. Так, під час заходу збирали кошти для дітей із Донбасу, які теж були присутні на молитовному сніданку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus