USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ляшко побився з комуністами. ФОТО. ВІДЕО

17 Червня 2011 15:15
У сесійній залі українського парламенту сталася сутичка між народним депутатом Олегом Ляшком і членами фракції КПУ.

Сутичка виникла після того, як з трибуни ВР виступив народний депутат від КПУ Євген Царьков, який розкритикував рішення Конституційного Суду щодо використання Прапора Перемоги, - пише ТСН.

Ляшко підбіг до трибуни і почав висловлювати своє незадоволення виступом комуніста, після чого між ним, Царьковим та ще рядом депутатів від КПУ почалася бійка.

Члени фракції НУ-НС Ярослав Кендзьор, Юрій Кармазін та інші розняли учасників сутички.

Нагадаємо, нещодавно між Ляшком та комуністами вже виникав конфлікт. Так, 18 травня у Верховній раді сталася бійка між нардепом та першим віце-спікером Адамом Мартинюком.

Сутичка виникла у сесійній залі після того, як під час обговорення одного з питань Ляшко підійшов до головуючого першого віце-спікера з проханням надати йому слово для виступу.

Після відмови Ляшко почав ображати Мартинюка, зокрема, назвав фарисеєм. Останнього це образило, він схопив Ляшка руками за горло і перекинув через дверцята до президії.

Відео 5 каналу
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Zheniok Показати IP 17 Червня 2011 16:36
ЛЯшко любить садомазо з комуныстичним ухилом
Лара до Zheniok Показати IP 17 Червня 2011 19:18
...згідна з тобою на рахунок його уподобань. Ляшкові явно подобається, коли його ображають чоловіки...
Igorforvol Показати IP 17 Червня 2011 19:00
Він там самий борзий чі шо???
Man Показати IP 17 Червня 2011 21:54
От підар дає жизні :)
Вася Московский Показати IP 18 Червня 2011 12:49
Царьков сказал, что желто-блакитный прапор это "БЕНДЕРОВСКАЯ СОБАЧАТИНА", а Ляшко стал защищать государственный желто-блакитный флаг Украины. Кроме Ляшка ни один депутат не против того, что гос. флаг Украины это собачатина. Вот за это и отлупили Ляшка. Приятно нам пацанам Донбасса, что волынские бендеровцы тоже против всего украинского поскольку пидарасят своего-же патриота-Депутат Ляшка. Бендеровцы - волыняки чмырят своего депутата Ляшка Олега, который родом с города Ровно. Но зато вся западная Украина жопу лижет нам - русским с Восточной Украины. И это правильно, приятно. Побольше грызитесь между собой волыняне, ровенчане, львовяне и тд.- западенцы. И при этом получше лижите жопы Восточноукраинским Депутатам. Нам Донетчанам будет легче всех жителей западноукраинских земель зачмырить и устранить от всех властных должностей в Государстве. Ваш Господин Вася. (При назывании моего имени все западноукраинское быдло должно падать на колени).Потому, что мы теперь Господа, а все западноукраинские жители: быдло-смердящее.
хорвaт Показати IP 19 Червня 2011 15:09
ВН я щось не розумію.Мій комент відповідь цьому уроду Васі Московському ви стерли,а його провокацію залишили.Я розумію що ви ж такої думки як і він

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus