USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лише 10% волинян вакцинувалися від COVID-19

9 Вересня 2021 15:44
На Волині відзначають низькі темпи вакцинації від коронавірусної інфекції, а деякі пункти щеплень взагалі не працюють.

Як повідомила заступниця голови ОДА Людмила Тимощук під час брифінгу щодо протидії поширення коронавірусу, наразі в області двома дозами вакциновано 10,1% населення, а однією – 18%. До слова, деякі пункти щеплень учора взагалі не працювали.

«З 88 пунктів щеплень в області працювали лише 55, а 33 були зачинені через відсутність охочих або через халатність керівників.

Наприклад, у Турійській територіальній громаді є спалах коронавірусної інфекції в школі, а учора в амбулаторії сімейної практики медицини проведено нуль щеплень. Також не проводилися щеплення в Голобах, Люблинці, Прилісне не працювало повністю, Велимче – нуль щеплень, Підгайці – нуль. У Любешівському центрі ПМСД зробили вчора лише 20 щеплень. У Ветлах, Бірках, Бихові пункти щеплень не працювали, у Берестечку зробили одне щеплення. Жодного щеплення не зробили в селах Черче, Сошичне, Карасин, Велика Глуша, Великий Обзир. Не працювали пункти щеплень у амбулаторіях Камінь-Каширського району, де є спалах», – зазначила Тимощук.

Читати ще: На Волині виявили одного хворого на бразильський штам COVID-19 «Гамма»

Зі слів чиновниці, вакцини в області – достатньо. Тож і керівникам медзакладів, і головам громад радять активізувати роз’яснювальну кампанію серед населення щодо вакцинації від COVID-19.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 9 Вересня 2021 18:33
Палками треба заганяти. Ті ,що не вакцинуються несуть загрозу для суспільства....спохватяться ,коли самі ,або рідні будуть задихатися під кисневою маскою і вмирати у реанімації....але буде пізно.
Людина Показати IP 9 Вересня 2021 20:52
Молодці Волиняни на пропаганду і розводілово не ведуться!
дідо до Людина Показати IP 9 Вересня 2021 21:18
російський троляка виліз
Людина до дідо Показати IP 9 Вересня 2021 22:15
Та ні Луцький і не троляка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus