USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Лише у спеціалізованих магазинах: Луцькрада звернеться до Кабміну щодо продажу тютюнових виробів

21 Січня 2020 14:39
Депутати Луцької міської ради на найближчій сесії планують звернутися до Кабінету міністрів, аби внести зміни до законодавства, яке стосується продажу тютюнових виробів.

Про це йшлося 21 січня під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Як зазначив голова комісії Микола Федік, проєкт рішення стосується змін до закону України про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення.

«У зверненні йдеться, щоб прибрати тютюнові вироби різного характеру, зокрема електронні сигарети з доступних місць, тобто в місцях громадської торгівлі. Пропонується заборонити їх рекламу та продаж в цих місцях, обмеживши продаж спеціалізованими магазинами», - повідомив Микола Федік.

Члени комісії винесли проєкт звернення на розгляд сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 21 Січня 2020 15:23
З комунікаціями та транспортним сполученням у Луцьку, я так зрозумів, усе вже гаразд. Тепер можна братися за язика. Правильно, треба ще раз поперейменовувати вулиці та взагалі винести продаж тютюну та горілки за межі міста. Нехай кожен собі сам садить та гонить. Я нічого не пропустив?
Свідомий Показати IP 21 Січня 2020 17:49
Алкоголь і тютюнові вироби повинні продаватись в спеціалізованому магазині,таку практику я бачив в Австралії.Це дуже гарна ідея!!!
Студент Показати IP 22 Січня 2020 08:06
А спеціалізовані це АКЦЕНТ (алкоголь та тютюнові вироби)? Вгадайте кому належить ця мережа магазинів у Луцьку?
Лучанин Показати IP 22 Січня 2020 14:00
Шановні, реклама тютюнових виробів заборонена вже більш як 5 років. За неї треба штрафувати, а не звертатись за її відміну. Хоч темою поцікавтесь перед тим, як на люди виходити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus