USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Магнітні бурі: лікар порадив, як припинити страждати від метеозалежності

14 Лютого 2022 07:00
Магнітні бурі часто заважають жити метеозалежним людям. Проте їхній вплив на організм людини можна істотно скоротити, якщо внести певні зміни у спосіб життя. Велике значення у цьому має режим відпочинку, фізичної активності та харчування.

Про це розповів лікар-невролог і рефлексотерапевт Віктор Мацишин для OBOZREVATEL.

Нервова система людини може ставати більш вразливою через магнітні бурі, зміни сезонів і погоди, але є три основних способи покращити своє самопочуття.

Намагайтеся відпочити

За словами Віктора Мацишина, в такі дні краще лягати спати не пізніше 22.00 і прокидатися о 6.00-7.00 ранку. Також чудово підходять медитації та інші способи відновлення організму.

Магнітні бурі і фізична активність

Фізична активність повинна бути адекватною і дозованою. Лікар радить починати свій день з 10-хвилинної зарядки. Не забудьте додати в свій тижневий графік 1-2 заняття спортом. При цьому інтенсивність таких занять має бути «до 50% можливості».

«Це значить викластися не на 100%, а саме на 50% – це адекватне навантаження», – підкреслив лікар. Він також рекомендував ходьбу, прогулянки на свіжому повітрі.

Збалансоване харчування

Медик уточнює, що воно повинне бути повністю збалансованим. Рекомендується організовувати обід між 12.00 і 14.00 годинами. У цей час можна з’їсти найкалорійнішу їжу за весь день. Якщо ви не відчуваєте голоду, тоді сніданок і вечерю можна пропустити. А ось на ніч бажано не переїдати.

Як пояснив лікар, використовуючи ці засоби, можна створити «ефект парасольки» – забезпечити найкращий захист організму від негативних впливів, зокрема магнітних бур, а також знизити залежність від таких явищ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus