USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Махінації у Facebook: Цукерберг використав особисті дані користувачів для збагачення

17 Квітня 2019 08:59
Глава Facebook Марк Цукерберг використав особисті дані людей, зареєстрованих в соціальній мережі, для збагачення і лідерства на ринку.

Чоловік укладав взаємовигідні угоди з іншими компаніями, одним з пунктів яких могло бути надання доступу до особистих даних користувачів Facebook, стверджує NBC. Вони отримали доступ до 4 тис. сторінок відповідних документів, датованих 2011-2015 роками.

Керівництво соціальної мережі застосовувало кілька способів вимагати від сторонніх компаній компенсації за доступ до даних своїх користувачів. Йдеться як про прямі грошові виплати, так і про рекламних вкладеннях і обміні даними.

Так Facebook свого часу пішов на угоду з Amazon, в рамках якої надав компанії підприємця Джеффа Безоса розширений доступ до даних за те, що вона вкладала кошти в рекламу в соціальній мережі, а також пішла з нею на співпрацю при запуску свого смартфона Fire.

Подібні операції здійснювали на тлі неодноразових заяв Цукерберга про те, що одна з головних задач компанії полягає в забезпеченні збереження інформації про особисте життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Енгрі Бьордс Показати IP 17 Квітня 2019 11:28
От пі***юга жидівський! В газенваген його!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus