USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Маленькі луцькі Мессі і Роналду отримали тренувальні футболки від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Фото

26 Вересня 2020 16:09
Маленькі футболісти з луцького дитячого футзального клубу «Юніор-Мідас» отримали тренувальні футболки від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Нещодавно клуб посів перше місце на турнірі на призи Фонду, тож для переможців вирішили зробити невеличкий подарунок – 100 тренувальних футболок.

Наразі у клубі тренується близько шістдесяти дітей у п’яти групах. «Юніор-Мідас» існує протягом п’яти років. За цей час його вихованці встигли стати призерами і обласних, і всеукраїнських змагань. Гравці неодноразово ставали переможцями в індивідуальних номінаціях.
А поки одна з груп тренувалася в спортивно-розважальному комплексі «Адреналін-Сіті», відточуючи майстерність, сюди завітав керівник програми «Волинь спортивна» Фонду Дмитро Піддубний. Він розповів, що ідея подарувати тренувальні футболки футзальному клубу виникла спонтанно.

«Нещодавно ми проводили дитячий турнір на призи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», переможцем якого став саме дитячий футзальний клуб «Юніор-Мідас». Тож, поспілкувавшись у Фонді, вирішили зробити для маленьких футболістів хороший подарунок. Спортивна тренувальна форма дуже важлива для гравців. Це великий плюс, що хлопці будуть виходити на тренування в цих футболках, представляючи Фонд, адже спорт є одним з його пріоритетів. Усі спортивні заходи ми проводимо на високому рівні та стараємося до них долучатися, адже спорт – це життя та здоров’я», – наголосив представник Фонду.
Батько шестирічного Марка Віктор каже, що сам любить футбол, але, на жаль, він ніколи не грав професійно, однак наразі для дітей є більші можливості.

«Зараз є можливості та клуби, які добре тренують дітей. Марко підхопив цю ідею, йому дуже подобається футбол, тому він і тренується», – розповів Віктор. З його слів, тренувальна форма дуже важлива для гравців, адже вони дивляться на відомих футболістів, які виходять на футбольне поле з модними зачісками та в крутій формі, хочуть наслідувати своїх кумирів.
Головний тренер футзального клубу «Юніор-Мідас» Юрій Павельчук подякував Фонду Ігоря Палиці за те, що він підтримав клуб, подарувавши тренувальні футболки.

«Для дітей тренувальна форма дуже важлива. Вони отримають впевненість в собі, команда буде виділятися. Ми вдячні, що Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» підтримав нас, адже клуб давно мріяв про тренувальні комплекти форми», – сказав тренер.
Відзначимо, що майбутні нові Мессі та Роналду одразу ж після вручення подарунків почали приміряти нову форму, уявляючи, як вони виходитимуть у ній на передматчеву розминку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Andrij Показати IP 26 Вересня 2020 22:54
Тренер не Павлiйчук а Павельчук.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus