USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Маленький волинянин потребує допомоги на реабілітацію після складної операції

12 Серпня 2020 14:48
Маленькому волинянину Максиму Грицишину лише рік і три місяці й увесь цей час він бореться за життя. Нещодавно йому провели складну операцію, проте через ослаблення організму потрібна довга реабілітація, на яку у батьків бракує коштів.

При народження хлопчику поставили цілий «букет» страшних діагнозів: міліарна атрезія, цироз печінки, синдром портальної гіпертензії в стадії декомпенсації, варикозне розширення вен стравоходу ІІІ ступеня, гіперспленізм ІІ ступеня, хронічна печінкова недостатність, хронічна енцифалопатія. Він потребував трансплантації печінки. На щастя батько Андрій підійшов, як донор, тож у січні 2020 року батьки звернулися по допомогу до небайдужих з проханням фінансової допомоги. Спільними зусиллями вдалося зібрати кошти.

«Ми дуже дякуємо усім, хто долучився. Для нас була важливо кожна гривня, адже коли почули про суму понад мільйон гривень, то навіть не уявляли, де можемо знайти такі кошти. Нехай усім, хто весь цей рік підтримує нашу родину добро повертається, а хвороби минають стороною», - зазначив батько хлопчика Андрій Грицишин.

Тож малюку необхідно було провести трансплантацію, однак усе виявилося не так просто. Дитина тяжко набирала необхідну вагу, а згодом почався карантин. Відповідно, планові операції перенесли на невизначений термін.

Однак, 2 липня в клініці «Оберіг» провели трансплантацію. Тато з сином перебували в лікарні, наразі пан Андрій вже виписався, почуває себе добре, хоча процес реабілітації ще триває. Максимко ж досі в реанімації. Печінка почала працювати, але наразі в дитини ослаблений організм, тож хлопчик перебуває під цілодобовим наглядом лікарів.
«Ми сподівалися справитися своїми силами, але розуміємо, що нам знову потрібна допомога. Лише перебування в реанімації без додаткових медикаментів вартує понад 6 тисяч гривень в день», - розповідає батько хлопчика.

Тож батьки звертаються до небайдужих з проханням про фінансову допомогу.

Реквізити: АТ КБ «ПриватБанк»: 5168757344200466.

Отримувач: Грицишин Олена Василівна.


Мобільний телефон батька: +380(95)5197052.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus