USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мало не здасться: Путін виправдав звірства російського спортсмена і пригрозив світу

11 Жовтня 2018 10:01
Президент Росії Володимир Путін виправдав напад на глядачів бійця UFC Хабіба Нурмагомедова після поєдинку з ірландцем Конором МакГрегором.

Про це пише російське «Федеральне агентство новин», повідомляє Українська правда.

Путін зустрівся з Нурмагомедовим та його батьком.

Російський президент висловив упевненість, що Хабіб «виграв гідно».

«Якщо на нас нападають ззовні, то не тільки ти, ми всі можемо так стрибнути, що мало не буде. Але краще до цього не доводити», – сказав Путін.

Нурмагомедов переміг МакГрегора задушливим прийомом. Перший захист титулу чемпіона UFC у легкій вазі відбувся в Лас-Вегасі на арені Т-mobile.

Після перемоги дагестанець напав на одного із спаринг-партнерів Конора Диллона Деніса. Далі до бійки долучилися всі глядачі, що сиділи в перших рядах. Згодом відвідувачі T-Mobile Arena кидали у бійця, який йшов з рингу, пляшки, банки і прапори. Також Нурмагомедова облили пивом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Просто Показати IP 11 Жовтня 2018 10:27
Да перестаньте за**бувати тими кацапами дурн%ватими. Хай хоть всі повизд%хують, що нам до того?
Правда до Просто Показати IP 11 Жовтня 2018 13:03
Біомаса.Дійсно ти просто і повний 0.
Анатоль_ Показати IP 11 Жовтня 2018 10:31
Той макгрегор то сопля, куди йому тягатися
Євробидло Показати IP 11 Жовтня 2018 11:08
Дивився всі пресс конференції обох бійців до бою, сам бій і після бою. Шановні Волиньньюз, з великою повагою відношуся до Вас як до видання, але пишіть будь - ласка об*єктивно. Хабіб напав після бою НЕ НА ГЛЯДАЧІВ а на секунданта і спаринг партнера Макгрегора - Діллона Деніса. Надавайте об*єктивну інформацію і не спотворюйте її. А також допишіть що Коннор і Деніс провокували Хабіба до під час та після бою, його сім*ю, його релігію і т.д.. Навіть якщо його віра, політичні погляди відрізняються від наших - залишайтеся об*єктивними і подавайте правдиву інформацію.
Євробидло Показати IP 11 Жовтня 2018 11:10
Волиньньюз - вас що очолив Щапенко, що ви почали фігню писати? Пишете що Хабіб напав на глядачів, потім пишете що глядачі кидали у Хабіба пляшки банки і прапорці - ви вже визначтеся хто "тєрпіла" в цій ситуації) а то ви і спровокувати хочете, і чучуть об*єктивності хочете))))))
Лопатою по ваті до Євробидло Показати IP 11 Жовтня 2018 13:58
Так ти і є "тєрпіла". Ти й не приховуєш цього, - євробидло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus