USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Маневицька прокуратура тисне на депутатів Прилісненської ОТГ

29 Березня 2018 17:50
Депутатів Прилісненської ОТГ викликають на завтра, 30 березня, «на розмову» в прокуратуру Маневицького району. Зі слів депутатів, роблять це телефоном, а не офіційним повідомленням, як того вимагає закон. Таким чином на депутатів намагаються тиснути за прийняття рішення про співпрацю з КП «Волиньприродресурс».

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив учасник АТО, голова ОТГ Ігор Терещенко (на фото).

Як повідомлялось раніше, через рішення Прилісненської ОТГ співпрацювати з комунальним підприємством «Волиньприродресурс» на голову громади чинять тиск – прокуратура безпідставно вимагає в сільради терміново надати копії документів, не маючи на це законних підстав.

Сьогодні прокуратура разом з поліцією провела незаконний обшук та вилучення документів, не маючи за це санкції суду, яка є обов’язковою для таких дій.

Після чого, зі слів Ігоря Терещенка, місцевих депутатів почали обдзвонювати з прокуратури та «запрошувати» їх «на розмову» в районну прокуратуру.

Ігор Терещенко каже, депутати вимагали, аби їх викликали в прокуратуру повісткою, як цього вимагає закон. Натомість прокурори ігнорують закон і погрожують кримінальною відповідальністю за неявку.

Зі слів юристів, такі дії прокуратури можна розцінювати як тиск на депутатів, які голосували за погодження для КП «Волиньприродресурс» на тимчасове користування земельною ділянкою для проведення геологорозвідувальних робіт.

Тоді відповідне рішення підтримали 17 з 22 депутатів, натомість в прокуратурі, як повідомляють юристи, на депутатів можуть чинити тиск, змушуючи їх відмовитись від свого голосу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
111 Показати IP 29 Березня 2018 18:16
Правильно робить хоч один орган іде проти того щоб простих людей дурили свойми обіцянками
Народ до 111 Показати IP 29 Березня 2018 18:26
Який орган дурить ? Та хай хоч спробують обіцянки виконати. Простих людей перетворили оті органи (я так розумію ви в підтримку правоохоронних) в бидло , і дало можливість копати і творити хаос серед людей. А я за волиньприродресурс , дайте їм можливість виконати свої обіцянки, поки , що законної можливості вони не мають . Навчімось мислити хоч трішки .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus