USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Обдаровані діти Прилісненської ОТГ отримали путівки у табір «Артек-Буковель»

28 Травня 2018 18:24
У неділю, 27 травня, жителі Прилісненської об’єднаної територіальної громади відзначали день села. В місцевому клубі яблуку ніде упасти, адже вітати рідне село прийшли усі.

Урочистості розпочалися зі святкового концерту, бо місцевим талантам є чим здивувати, особливо зворушливими стало виконання композиції «Моє рідне село» та вірш про село продекламований місцевою жителькою.

На сцену запросили голову Прилісненської сільської ради Ігоря Терещенка, який у вітальному слові побажав усім присутнім щастя, достатку, мирного неба, радості в кожну домівку та наголосив, що ми одна велика дружня громада.
Вітала жителів селища і народний депутат Ірина Констанкевич, йдеться на сайті нардепа.

«Сьогодні особливо приємно святкувати разом з вами, бо для мене ви приклад тієї громади, яка об’єднавшись показує результати, тож бажаю прилісненській громаді наснаги у всіх ваших починання, адже саме ви творите нову Україну» - звернулася зі словами вдячності до прилісненців Ірина Констанкевич.

Опісля найактивніших жителів селища парламентар відзначила подяками, а молодь, яка продемонструвала успіхи у навчанні, спорті та творчості теж не залишилась без подарунка, отримавши із рук народного депутата путівки до дитячого табору «Артек-Буковель».

«Ваші діти – це еліта, не тільки Маневицького району, але й всієї Волині та України», - наголосила Ірина Констанкевич.
Вітав громаду селища і депутат Волинської обласної ради, директор ДП «Волиньторф» Іван Киричик, а також відзначив грамотами провідних працівників підприємства, які працюють тут із часу його заснування.
На цьому святкування не завершились, а жителів об’єднаної громади відзначали у різноманітних номінація, зокрема, відзначили найстаршу жительку селища, молоді родини, які цього року відсвяткували поповнення в сім’ї, привітали й «золотих» ювілярів. Сьогодні кожен отримав свою «зірку», зокрема Світлана Скорик перемогла в номінації «Вчитель поколінь», Наталія Титаренко удостоїлась звання «Інтелект села», а Дана Горайчук отримала зірку «Юний талант», Марію Лейтер нагородили за добре серце. Під гучні оплески на сцені зустрічали Ганну Касьян, яка виховує дев’ятьох дітей. Зі сцени продовжували лунати щирі пісні в кращих українських традиціях, бо святкування продовжуватиметься до пізнього вечора.

Із Прилісненської ОТГ до Буковелю поїдуть 9 школярів: Софія Вакуліч (с. Городок), Діана Шмигельська (с. Галузія), Оксана Каращук (с. Прилісне), Катерина Швець (с. Прилісне), Вікторія Романюк (с. Прилісне), Олександра Миронюк (с. Прилісне), Ольга Карплюк (с. Лишнівка), Богдана Савчук (с. Карасин), Олена Єфімчук (с. Серхів).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus