USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Маневицькій школі присвоїли ім’я загиблого бійця

28 Вересня 2017 08:00
Чорнижівська ЗОШ І-ІІІ ступенів тепер носить ім’я загиблого Героя, випускника Володимира Мельника.

Про це інформують на сайті Маневицької РДА.

На урочистий мітинг пам’яті загиблого бійця прибули місцеві та жителі навколишніх сіл.

Голова Чорнижівської сільської ради Микола Анатолійович Сокол, виступаючи перед сільською громадою сказав: «Дорогі діти, шановні земляки, відсьогодні наша школа носить почесне ім’я Героя – Володимира Мельника, того самого учня, що навчався у цій школі. Гордіться тим, що ви теж тут навчаєтесь і майте завжди у своєму житті відповідальність за сказані слова та зроблені вчинки. Наш земляк нагороджений орденом «За Мужність ІІІ ступеня» (посмертно)».

Крім представників влади в урочистостях взяли участь вчителі, учні та батьки. Присутні вшанували пам’ять усіх полеглих за незалежність України хвилиною мовчання.

Уродженець села Чорниж, боєць криворізької 17-ї окремої танкової бригади Володимир Мельник загинув під Дебальцевим. Попрощалися з Володимиром у рідному селі 21 лютого 2015 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus