USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Волинській школі присвоїли ім'я загиблого Героя

16 Жовтня 2015 14:56
На честь загиблого бійця полку «Азов» Андрія Снітка назвали школу у селищі Маневичі, що на Волині. 18-річний хлопець героїчно накрив собою гранату, таким чином врятувавши життя своїм побратимам. Про це інформує Громадське. Волинь.

Урочисті заходи відбулись у четвер, 15 жовтня, у Маневичах.

«Від 9 жовтня 2015 року, рішенням Маневицької районної ради, ім’я Андрія Снітка присвоєно Маневицькій загальноосвітній школі №1», – зазначила голова Маневицької районної ради Людмила Веремчук.

Опісля урочистого заходу відбулася хресна хода до кладовища, де похований хлопець. Там в його честь відкрили та освятили пам’ятник. Фотографію для пам’ятника вибирала мама Андрія Раїса Халик.

«Він тут так красиво усміхається. Буде усіх привітно зустрічати», – розповіла жінка.

Нагадаємо – Андрій «Хома» Снітко – загиблий боєць полку «Азов». 20 серпня 2014 року Андрій разом із своїми друзями потрапили у засідку бойовиків під час зачистки будинку. Коли хлопець побачив гранату, то накрив її своїм тілом. Таким чином «Хома» героїчно врятував життя своїм побратимам.

Поховали Андрія у Маневичах, де він жив протягом останніх років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus