USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Маршрут №32 не продовжуватимуть до села Липини

30 Грудня 2016 13:01
У відповідь на підтриману електронну петицію про відновлення руху автобусів маршрутом №32 до села Липини, у міськраді зазначили, що мешканці села мають можливість доїхати до будь-якого мікрорайону Луцька, здійснивши лише одну пересадку.

Електронну петицію щодо відновлення маршруту №32 із кінцевою зупинкою в селі Липини Луцького району зареєстрували 8 грудня.

У петиції, автором якої є Олена Богдан, йшлося про проблеми, що виникли після внесення змін до маршруту №32, який міська влада закоротила у межах Луцька.

Депутатів міськради та міського голову просили звернути увагу на проблему мешканців села Липини, яка полягає в неможливості своєчасного доїзду до місць роботи та навчання.

«Ще однією вагомою причиною мого звернення є громадяни, а особливо люди поважного віку, які мають проблеми із здоров'ям. Амбулаторія, яка обслуговує село Липини, знаходиться на вулиці Теремнівській, а тому добратись до неї без пересадки та із підвищеними затратами на проїзд, не є можливим», - йшлося у петиції, яку підтримали 305 осіб.

Відповідь на підтриману електронну петицію надали 30 грудня. У документі за підписом заступника міського голови Сергія Григоренка повідомляють, що виконавчий комітет Луцької міської ради прийняв рішення від 23.09.2016 №570-1 «Про внесення змін в мережу автобусних маршрутів загального користування» в межах своїх повноважень та на підставі спільного з Волинською облдержадміністрацією протоколу наради від 10.03.2016 «Про перевезення пасажирів по міських і приміських маршрутах загального користування по території Луцька та за його межами». Вищезгадані зміни відбулися з 1 грудня.

Одночасно рекомендували Волинській ОДА, Організатору приміських та міжміських перевезень, організувати перевезення пасажирів територією міста Луцька згідно з рішенням міської ради від 25.07.2007 №16/17 «Про забезпечення дотримання ЗУ «Про автомобільний транспорт» на вулицях міста Луцька» та від 05.02.2009 №50-1 «Про перелік зупинок громадського транспорту, на яких дозволяються зупинки автобусів приміських маршрутів».

Наразі Волинська ОДА відкрила автобусні маршрути №220 «село Липини — село Княгининок», №236 «село Липини – село Гірка Полонка», які забезпечують доїзд до центральної частини міста на проспектах Відродження та Соборності. Окрім того, функціонує міський маршрут №9-а «село Липини — Полонківська».

«Здійснивши максимум одну пересадку, Ви маєте можливість доїхати до будь-якого району міста, як і всі мешканці міста», - відповіли ініціаторам петиції у міськраді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хайнц Показати IP 30 Грудня 2016 13:47
ви "шановні чиновники" хоч би текс звернення прочитали перед тим як відписку давати. Там в першу чергу зверталась увага на неможливість доїзду без пересадок та додаткової затрати часу для людей похилого віку та ін. до районної лікарні з Липин!!! А ви тут строчите про райони міста. Все через ж... Живите за рахунок народу, то дбайте про нього.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus