USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Машрутка в центрі Луцька збила бабцю, а потім її ж і підвезла

27 Січня 2010 16:08
Сьогодні близько третьої години дня на пішохідному переході на вулиці Винниченка, біля 9 школи, маршрутне таксі збило літню жінку, яка переходила дорогу.
Жінка перелякалася, однак не постраждала. Після інциденту водій посадив бабцю у машину і повіз. Очевидці кажуть, що літня жінка сама винна, адже фактично «влізла» під колеса маршрутки.
Водій таксі рухався до центру, жінка стояла біля світлофору. Коли вона почала переходити дорогу загорілося червоне світло, і водій маршрутки рушив. «Шофер просто не побачив жінку, яка була низького росту… Куди вона перлася під колеса авто?», - розказує продавчиня одного з місцевих магазинів, яка стала свідком інциденту.   
Автівка штовхнула літню жінку – та впала біля коліс авто. Після цього водій маршрутки провів її до салону. Ні карети швидкої, ні машини працівників ДАІ репортер «ВН» не помітив.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
SysR Показати IP 27 Січня 2010 18:29
Помниця мені такі "бабусі" колись в такий спосіб заробляли собі на ліки і все інше. Незнаю чи вирішили це питання страхові компанії, чи деякі ще й досі так і заробляють.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus