USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Матч «Волинь» – «Прикарпаття» у Луцьку відбудеться з глядачами

15 Вересня 2020 17:32
Уже завтра, 16 вересня, «Волинь» проведе матч другого попереднього раунду Кубка України проти івано-франківського «Прикарпаття».

Поєдинок відбудеться у Луцьку на стадіоні «Авангард» та розпочнеться о 17:00, пише пресслужба клубу.

«З радістю повідомляємо, що наш клуб заручився усіма необхідними дозволами для того, аби провести цей матч з частковою відвідуваністю стадіону в межах 25% його місткості. Тож чекаємо наших найпалкіших уболівальників на стадіоні «Авангард»! Квитки на матч можна буде придбати в касах стадіону в день гри», – йдеться у повідомленні.

Разом із тим, усіх вболівальників закликають дотримуватися необхідних вимог щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції Covid-19. Зокрема, просять займати саме ті місця на трибунах, які вказані у квитках, аби зберігати соціальну дистанцію, а також знаходитися на території стадіону в захисних масках або респіраторах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus