USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Мати та донька, чоловік та дружина: на Волині від COVID-19 помирають сім'ями

12 Жовтня 2021 14:31
На Волині стрімко зросла смертність від COVID-19. За останню добу від небезпечного захворювання померло 15 мешканців області. Медики реєструють випадки, коли менше, ніж за місяць коронавірус забрав життя кількох членів однієї сім’ї.

Про це під час брифінгу розповіла головна державна санітарна лікарка Волинської області Наталія Янко.

«Цифри вражають. Лише за вересень 2021 року померло 109 хворих на COVID-19, а за 11 днів жовтня - 49 осіб. Тобто смертність наростає. Крім цього, все частіше реєструємо випадки, коли від коронавірусу помирають дві-три особи з однієї сім’ї. Зокрема, в Іваничівській громаді від інфекційного захворювання протягом місяця померли три члени однієї родини, у Ковелі - мати і донька, які лікувалися амбулаторно, а у Маневицькій громаді - чоловік та дружина віком 54 та 59 років. Всі померлі не були щеплені і не захистили себе від цього небезпечного захворювання», - наголосила медик.

Водночас вона зазначила, що найбільше летальних випадків зареєстрували серед волинян у віці 60 років і більше.

«На жаль, на Волині ця група населення найбільш невакцинована – 3,3%. Тому закликаю волинян, щоб вони поговорили з бабусями та дідусями, аби ті зробили щеплення і захистили своє життя», - додала лікарка.

Нагадаємо, четверта хвиля пандемії COVID-19 на Волині – у розпалі. Тим часом у МОЗ вже визначили перелік осіб, які підлягають обов’язковій вакцинації у разі переходу до «червоного» рівня епіднебезпеки, а він, зі слів інфекціоністів, не за горами.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Внучок Показати IP 12 Жовтня 2021 15:12
От є в родині дідусь чи бабуся дев'яностолітні, і самі не живуть, і дітям життя не дають... Так і живемо, чи то існуємо...
Внучку Показати IP 12 Жовтня 2021 15:44
І ти станеш дідусем (якщо ніхто не задушить за таку людоїдську "позицію"), бо час для всіх пливе однаково.
Коля Їшаков Показати IP 12 Жовтня 2021 15:51
В короткі періоди "між боями" з ковідом подивіться і послухайте у "Волинь-24" виступ брехуна і підлого кидали Володимира Пащенка. "Про Волинський медіапростір, нові проекти та МакДональдз. Прайм-Тайм із Володимиром Пащенком. ВІДЕО". Так назвав цей брехун свій словесний понос. Тут про "нові проєкти", "дуже круті" і "прибуткові", про бізес і громадське харчування. У кожному слові - брехня і вихваляння. Від Пащенка не пішла жодна людина, яку б він не кинув і не залишився перед нею в боргах як в шовках. Дуже прошу: подивіться на цю брехливу, довговолосу гидоту. Коментар ви не напишете (на жаль!!!), тому що він коментарі закрив. Боїться, щоб люди не плювали в очі.
Анонім до Коля Їшаков Показати IP 12 Жовтня 2021 17:22
Волинь24 – дно дна. Там замовні статті і зведення рахунків. Недарма чесні журналісти не хочуть працювати там і залишають цей сайт.
ВІРУС Показати IP 12 Жовтня 2021 15:58
А від ГОРІЛКИ помирають селами.І НІХТО НЕ ЗВЕРТАЄ УВАГУ.
Стара кошалка Показати IP 12 Жовтня 2021 17:47
А скільки помирає від вакцинації чому не пишете. Тут питання спірне
олег Показати IP 13 Жовтня 2021 07:28
Простіше писати скільки помирає від ковіду, ніж від серцево-судинних хвороб, раку і т.д. Викривлення статистики щоб пропихнути експерементальну вакцину.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus