USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Майбутні вибори можуть стати останніми для нас, – Кравчук

22 Серпня 2018 10:51
Майбутні вибори президента України та Верховної ради можуть стати останніми в історії цієї держави.

Про це в інтерв’ю Главкому розповів перший президент України Леонід Кравчук.

“Попереду вибори – президентські і парламентські. Якщо ми цього разу помилимось, і будемо обирати за гречку, то це можуть бути для нас останні вибори”, – попереджає він.

Так, він також пройшовся по нинішній владі, яка не досягла за ці 5 років жодних успіхів в управлінні державою.

“Основні питання – бідність, корупція – не вирішені, а війна затягнулася. Яке б гостре питання ми не взяли, воно не вирішене”, – зазначив він.

На запитання журналіста про роль безвізового режиму з ЄС, Кравчук відповів: “до Європи як їздили 15% людей, так зараз і їздять. А тьотя Маня як не їздила, так і не поїде. А от чи буде Україна членом НАТО, Європейського союзу – це зовсім інше питання”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Анатоль_ Показати IP 22 Серпня 2018 10:58
Поважаю Кравчука! То наш Мойiсей!
Анонім до Анатоль_ Показати IP 22 Серпня 2018 11:46
То ваш Мойісей,а не наш,у вас в палаті ще й Наполеон є.
!!! до Анатоль_ Показати IP 22 Серпня 2018 13:24
І не дивно, що ви кравчука так поважаєте... однакове до однакого тягне. А насправді хитре, підле і брехливе створіння цей кравчук!
Правдоруб Показати IP 22 Серпня 2018 10:59
Так його ж за гречку і обрали!!!
Вася до Правдоруб Показати IP 22 Серпня 2018 11:21
Так, ваша правда. Українці обирали як і за що хочеш (ж*пою, за гречку...), крім як головою. Такий результат і мають.
Коза до Вася Показати IP 22 Серпня 2018 15:57
Взагалі Кравчука не обирали (вибори були номінальними). Кравчука залишили на місці. А він так покерував, що ми залишились без атомної "булави". Хто його знає, якби зараз було, або не було. Побачимо :)
Коля Показати IP 22 Серпня 2018 11:16
Аби прийшли до влади ті хто хочуть залишити все хороше для країи, коли олігархів"вичистять" щоб і не було таких, хай в Расєю їдуть. А щоб були всі люди задоволені життям, тоді б менше було б тих хулігаств вбивств і так далі. За таку країну! А не за брехунів,які кожен раз по-іншому брешуть і брешуть!!!! І ще одне треба щоб всі розплатились за свої статки, а то хтось в магазині вкраде хліб то тюрма а наші владці покрали пів країни і далі на волі і жирють, відпочинки зараз у слуг народу -депутатів ВР а хлопці гинуть !!!!!!!!!!!!! Прехзидет премеє нічого не роблять а розказують як все успішно в нас. І забувають що треба кожен день згадувати тих які втратили життя і скалічились і скільким зараз треба психолог бо стали неврівноваженні!! Треба змін кардинальних. Щоб була справедливітьс а не тільки фрази а самі чиновники брешуть брешуть і брешуть!!!!!!!!!!!!
Юлія Показати IP 22 Серпня 2018 11:52
А я от взагалі зневірилась і втратила надію що щось хороше буде в цій країні. І не тому що обираємо поганих а тому що кожен раз це вибір без вибору. Обирати немає кого адже достойні люди до вищих ешелонів влади не доберуться . Та і народ наш не зацікавлений подолати корупцію адже завжди простіше дати на лапу і швидко вирішити свої питання. Так і живемо від низів до верхівки
Анонім Показати IP 22 Серпня 2018 11:54
1.Можуть стати останні не для нас,а вас.Роки беруть своє,нічого особистого,дай Бог всім довгих років. 2.Ви ж теж були президентом,можливо той безлад з вас і почався? Не люблю коли так говорять,треба було говорити і робити в часи правління,а не зараз іронічно гадити...Дуже багато людей не думають кого вибирати,кістку кинули,як собаці,галочку поставив.Всі все знають,але роблять те ж саме,давайте включати мізки і будувати нашу країну,ми від малого до великого,від бідного до багатого,ми є Україна,а не міфічна тьотя.Не ведіться на гарні слова,Була новина про Юлю,то стільки тролів набігло проплачених,невже ви не бачите що відбувається.Бажаю всім здорового глузду і ним же керуватись при виборі,а не голодом чи наживою.
хехъ Показати IP 22 Серпня 2018 13:32
Как в старой совковой поговорке. Пукнул в толпе и больше всех возмущается. .
ВВ Показати IP 23 Серпня 2018 13:15
Треба було дати Савченко вальнути всіх там.
Олег Показати IP 27 Лютого 2019 15:51
РЕВОЛЮЦИЯ! РЕВОЛЮЦИЯ! По другому никак их не скинуть. Может и в этот раз не получиться. НО! Стоит пробовать.
Леонід Показати IP 26 Березня 2019 22:07
Старий п...рдун, що нічого не зробив, за для становлення України, а лише грабував... тепер воно себе арбітром вважає - ти тільки за ЧМП повинен сісти, а ще за те, що залишив мацковський плацдарм у Криму... не тобі п...длюці казати про корупцію, яка при тобі розбудовувалась...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus