USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Майбутній голова Волинської ОДА «кришує» вирубку лісу на Луганщині та називає ветеранів АТО «бандформуваннями»

29 Жовтня 2019 10:59
Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький оприлюднив відео, у якому розповів, що у зриві акції протесту проти відведення українських військ у Золотому винен ексзаступник голови Луганської ОДА Юрій Погуляйко, якого днями погодили на посаду голови Волинської обласної адміністрації. Також Білецький зазначив, що Погуляйко відомий на Луганщині як людина, яка «кришує» незаконну вирубку лісу.

Андрій Білецький розповів, що силовики на блокпостах зупиняли усі колони, що прямували у Золоте, зокрема й найбільшу, в якій їхали волонтери з Харкова, Києва, Черкас та Донецької області.

Лідер Нацкорпусу зауважив, що усі учасники колони спокійно погодилися, щоб поліцейські перевірили їхні машини і паспорти, після чого у поліцейських «з’явилась нова вимога».

«Вони стали вимагати, щоб усі 150 людей пройшли особистий фізичний огляд у «будці контролю» на пропускному пункті. Це викликало обурення, люди почали висловлювати невдоволення – на це хтось із поліціянтів почав стріляти у повітря», – розповів він.

За словами Білецького, зірвати акцію протесту проти відведення українських військ із Золотого намагався перший заступник нового губернатора-сепаратиста Луганщини Юрій Погуляйко, якого місцеві жителі знають як людину, яка займається незаконною вирубкою лісу.

«Вітання президенту Голобородьку, у вас багато справ. Можливо, є якась схема, як побороти вирубку лісу, призначаючи тих, хто це робить, першими заступниками губернатора», – сказав лідер НК.

За інформацією Білецького, заступник губернатора Погуляйко написав заяву до штабу ООС, поліції та СБУ з вимогою розібратися з так званими незаконними бандформуваннями, тобто ветеранами, з проханням зірвати сьогоднішню акцію.

«Їхнє замовлення сьогодні виконують на блокпостах змішані групи поліцейських і співробітників СБУ», – сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Остап Вакарчук Показати IP 29 Жовтня 2019 11:18
Для мене, що Андрій Білецький, що Юрій Погуляйко один одного варті. Дати зброю їм в руки і нехай в окопи назад вертаються на схід та сидять, там доля їх розсудить хто був на справді правий.
Анонім до Остап Вакарчук Показати IP 29 Жовтня 2019 15:05
З такими хлiборiзками на передку довго не протягнуть...адже народ вже не годуе,дурники перевелися.
Анонім до Остап Вакарчук Показати IP 29 Жовтня 2019 22:38
Остапе а ти з тих хто зупиняв добробатів?
Ввс Показати IP 29 Жовтня 2019 11:30
А тобі слабо в окоп? Чи на дивані зручніше?
Ссв до Ввс Показати IP 30 Жовтня 2019 22:57
Ну я в окопі зараз, ще з липня місяця, що далі?)
Люди Показати IP 29 Жовтня 2019 11:43
Поживемо побачим! Я не знаю що натворив Білецький і не знаю Погуляйка. Буду дивитись на його діяльність.
До люди Показати IP 29 Жовтня 2019 13:04
Не знаєш, що натворив білецький? Гугль в поміч.
Анонім до До люди Показати IP 29 Жовтня 2019 22:40
Білецький звільнив МАРІУПІЛЬ, а сепарам він не подобається за це!
Корiнний лучанин Показати IP 29 Жовтня 2019 15:11
Назван речi своiми iменами.молодець,це радуе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus